reklama

Aký najstarší kúsok nosíte?

dasa_ , 17. 01. 2022 - 10:00

reklama

Vždy keď udrú silné mrazy, vyťahujem svoj hrubý kabát. Teda, nenosím ho stále. Iba keď je fakt silná sima. Je extrémne teplý. A vždy mi pripomenie skúšky na vysokej škole. Nosila som ho už vtedy. A teda, to je už riadne dávno, pohybujeme sa niekedy okolo roku 1986. Z podobnej doby je ešte aj pulover, ten však nosí mama. Dnes už iba po dvore, ale diery stále nemá ÚsmevÚsmev

Myslím, že staršiu vec už nenosím. Alebo si aspoň nespomínam, že by som mala

Na druhom mieste sú to veci z obchodu, ktorý dávno odišiel z našich končín. MaS. Ešte furt nájdem nejaké nohavice. Rifle som minulý rok už dodrala. Ale košele vydržia ešte dlho.

Myslím, že ekologovia by mali zo mňa v tomto radosť - Lebo nosiť veci do ich úplného "spotrebovania" ma baví. Jasne, stane sa, že som aj zle kúpila. Neteší ma to, ale snažím sa to posunúť ďalej.

Ako je na tom vaša skriňa?


reklama


reklama

Lea, Po, 17. 01. 2022 - 11:02

Najstarší kúsok je jeden krémový sveter, má 40 rokov a svojho času bol kupovaný v predajni Luxus, juhoslovanskej výroby, nosím ho v práci, keď mi je zima, trošku podrástol so mnou, ale stále vyzerá ako nový Úsmev. Z tej doby mám aj jedno obyčajné bavlnené tričko s obrázkom, ktoré doma nosieva dcéra. Zaujímavé je, že napriek x-násobnému praniu obrázok nie je vyblednutý.

Ale najstaršia vec, ktorú mám, sú ručne šité a vyšívané obliečky na vankúše z výbavy mojej babičky, tie majú viac ako 100 rokov, plátno je pevnejšie ako ktorékoľvek dnešné. Nepoužívame ich stále, ale z času na čas ich vyperiem, naškrobím a snehobiele navlečiem.

dasa_, Po, 17. 01. 2022 - 11:18

Wau, tie obliečky musia vyzerať úžasne.

balalajka, St, 19. 01. 2022 - 06:40

Vieš, že ani neviem? ÚsmevSveter som mala 20 ročný. Ale už som ho vyhodila. Po 20tich rokoch som konečne došla na to, že sa mi nehodí k pleti. Inak by v tej skrini asi stále bol. Veľký úsmev

A zistila som, že netuším aký je správny čas na vyhodenie spodnej bielizne. Hambím sa Najnovšie som v stave, že by som to vyhadzovala hneď, akoby mi vadilo sa vyzliecť do toho pred niekym.

MarjanA, Št, 31. 03. 2022 - 15:31

Otcova bunda. Myslim, že moze mat 30 rokov. Ale tieto stare veci maju nieco do seba. V dnesnej dobe sa uz nieco take neda vyrobit..

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama