reklama

Zas som indisponovaná..

Pridal/a dan-cula dňa 21. 01. 2022 - 19:36

reklama

po letnom uraze zas sedím doma a nič moc..po tom ako sa ruka stále sa nedostala  do  pôvod.stavu, a zistení na MR čo tam je som po operácii ramena(prišitie puzdra  klbu a zošitie šlachy) čo znamená 6týždnov nehybnost celej ruky,potom rehab a to vraj ešte len ukáže budúcnosť ako to bude +ešte ma čaká jedno vyšetrenie šliach v dlani lebo ...takže uvidím či si to pri jednej pn-ke dám operovať aj tie...pri tom ako som bola optimista tak je to na prd..jednou rukou neviem nič poriadne urobiť,hygienu ani nevravím,ručné práce  nič!..spím len v kresle.myslela som,že si dám nejaké vzdelávanie cez pc ale nemám absolutne na to náladu.dokonca ma prestalo baviť aj čítať -čaká ma Will Hof-V lete som prečítala doslova stoh kníh a teraz ani jedna!

jedine čo pozerám aj to kvoli záberom z prírody je Doktor z hôr a spomínam ako je tam krásne a že v lete to tam dúfam dám..


reklama

reklama

dasa_, Pi, 21. 01. 2022 - 21:29

Och, nemám také zdravotné problémy a aj tak ti rozumiem. Mám tie chvíle, keď ma fakt nič nebaví. Na nič nemám náladu. Ani na to čítanie. Pozerám obrázky a neviem, čo tam je.

Neviem, ako z toho von. Našťastie, zatiaľ  to býva len pár dní. A držia ma veci, ktoré musím.

lienka, So, 22. 01. 2022 - 22:37

Drž sa, je to ťažké Objímam

balalajka, Ne, 23. 01. 2022 - 14:43

Poznam take nalady. A vtedy pomaha jedine. Vstat a donutit sa. Do hocicoho. S vyradenou rukou tazko. Ale hlava funguje. A aspon s tou 1 mozes pocvicit. Drapni bars flasu vody. Hocico a skus jednoduche cviky s nou. Potrebujes zmenu. Hocijaku. A pohyb je endorfin. O tyzden, dva budes moct na prechadzky. 

Drzim palce.

Kamila, Ne, 23. 01. 2022 - 18:32

ObjímamObjímamObjímamPrajem, čo najrýchlejšiu a čo najmenej bolestivú rekonvalescenciu. Skús , možno nejakým zázrakom ešte v telke niečo nájdeš, čo ťa rozptýli, kým sa vráti chuť na čítanie. Drž sa. 

aramana, So, 29. 01. 2022 - 20:31

Ani nevieš ako ti rozumiem... Aj by sa dalo čosi ale nie je chuť. Na nič. Opäť niečo človeka stopne...

Keď už som sa konečne rozkyvala po chorobe a začala zdolávať i čosi náročnejšie, podarilo sa mi vlastnou hlúposťou natrhnut si svaly na lytkach. Päť dní ponorená v kostihoji, kedy akýkoľvek pohyb sa obmedzil na bolestivu cestu na záchod. Dalo sa pustiť si jazyky do slúchadiel, dalo sa... Nebola však chuť. Dlhé týždne trvalo kým som sa zase rozkyvala, opäť ma čosi stoplo, tento raz ďalšia korona... Nie je chuť úplne na nič. Keď som cez týždeň pozerala na zasnežené hory z balkóna, normálne som sa musela sama na sebe začať smiať. Inak by som sa rozrevala. Za ten čas doma už som mohla mať angličtinu zozratu a byt vypulirovany, no ja nie som schopná umyť ani riad po sebe. Akoby mozog fungoval tak nejak - nedáš mi toto? OK. Vypínam ti život. Zapnem ti ho zase až keď mi dáš to, čo chcem.

Nech si čím skôr fit Srdce​​​​​​

Ja už rátam hodiny do zapnutia. Kým ma zas niečo nestopne.

 

...skoro som zabudla. Kostihoj masť, tinktúra od bylinkarky, mastickarky. Myslím si že nič lepšie na kosti, šľachy, svaly nie je. Áno

dasa_, So, 29. 01. 2022 - 22:51

Hmm, tak presne toto sa deje aj mne. Zdá sa mi, že všetko klape, zapadá do seba ako hodinky. Ale akoby kdesi ktosi si už mastil ruky, že teraz to teda zamotáme. Nebude to také priamočiare. Ako dobre, keď teda nad tým veľmi rozmýšľam, má ma to zvyčajne niečo naučiť, niečo ukázať. Lebo keď nepočúvnem, tak to pritlačí ešte viac

Na druhú stranu - keby som sa mala vždy iba dobre, ako by som vedela, že sa mám vlastne dobre? Možno potrebujem niekedy pocítiť aj tie oné veci.

aramana, Ne, 30. 01. 2022 - 07:32

Ja viem presne čo mi to malo ukázať. Proste zavrieť ma doma. Pár dní pred tým sa so mnou odtrhla snehová doska cestou na Ďumbier, aby nebolo málo, v snehovej búrke... A ja sa tam chystala opäť... Váľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlahetakže táto brzda vyšla Áno

dan-cula, Ne, 30. 01. 2022 - 17:21

aké ste zlaté..asi áno-malo to tak byť..tohto roku bude presne 40rokov čo som zamestnaná lebo zo zš som experim.vychádzala ešte so 4spolužiakmi z 8r. a hned po strednej som sa zamestnala..vš som hned neriešila lebo absolutne som nemala jasno,že kde..a potom to išlo do stratena..

naozaj okrem pôrodov žiadna pn,očr..a pod.lebo mal sa mi kto postarať o deti až prišiel ten vlanajší jún a už sa veziem...nejako som to neriešila prečo,začo..stalo sa a basta.len ma zaskočilo že na pohlad banálny pád,malá zlomenina no nič drastické a  mńa to doslova vyradilo hlavne čo sa týka turistiky,biku,lebo ruka stále nie sa dať do poriadku...ale vraj od 9.2 by to mohlo ist dolu,ruku uvolniť od tela a pomaly rehabilitovať..normálne sa teším a už konečne spím v posteli.v lete som si narobila masti z kostihoja aj namočený v liehu +od známej bylinkárky mastičky..len najhoršie že si uvedomujem moje zobanie čohokolvek a kedykolvek síce málo ale často a neviem si povedať dosť a potom asi budu nielen nadávky ale aj slzy ked sa nezapnem do gatí..teraz ešte kovid ma navštívil zatial dobrý priebeh uvidím ako dalej..

 

Kamila, Po, 31. 01. 2022 - 15:13

Tak aby si sa nenudila, ešte aj kovid ti treba Hambím sa Ten si kde stihla chytiť, však doma sedíš?

Tak nech si v poriadku, idealne bez priznakov. Dobra sprava, že už aspoň po ležiačky zvládaš spať. 9.2 sa blíži, držím palce nech je všetko v najlepšom možnom poriadku a rehabilitácia tomu pomôže. Objímam

dan-cula, Po, 31. 01. 2022 - 20:24

od 12.1 doma na riti!!

a synátor mi to dovlečie zo služobky z KE..no bez komentára.

priebeh zatial taký-no pocit,že na teba niečo lezie(ale chlap to nie je)jeden den teplota medzi 37-38 v hrdle akoby sa hromadili hlieny ale dráždivý suchý kašel nie úporný a dlhý .ako deti sme tomu hovorili somársky kašel..takže dúfam,že sa to nepohorší..

 

Kamila, Po, 31. 01. 2022 - 20:31

Ta to si ozaj dlho doma, verim, ze take nababre.Hambím sa

Doma deva má presne taký priebeh ako opisuješ ty, zajtra ma PCR test ta uvidime, ona zo skoly doniesla, tiez Kosic ;)

aramana, Ut, 01. 02. 2022 - 11:26

Ja som mala tento druhy kovid len s bolesťou hrdla dvojdňovým. Bez teploty. Tie dva dni som bola aj dosť unavená a v podstate som ich prespala.

Keby mi nekoncil kovid pas, nejdem ani na test. Bežná bolesť hrdla aká býva.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama