reklama

Ach Samantha, ako ťa ja chápem!

Pridal/a balalajka dňa 20. 05. 2022 - 14:43

reklama

Ja viem, že tento blog by asi hocikde neprešiel. Ani na modrom koníkovi by asi nenašiel veľa pochopenia. Viem, že to nie je o mame, ale je to o žene. Viem, že tu ma vypočujú a pochopia.

Lebo povedzme si na rovinu - deti sme už dávno porodili, odplienkovali sa, odbatolili, majú úspešne za sebou základnú školu a možno ani sa nám to nebude chcieť priznať - viac menej sú to naši spoluvoliči a my dámy - my sme už teda definitívne dospeli.

Teda, aspoň ja určite.

Ani neviem ako, a uvedomila som si, že niektoré preventívne opatrenia sa začnú stávať nevyhnutnými.

Ale poďme pekne po poriadku. Včera som si dala odstrániť znamienko. Nič svetoborné, nič život ohrozujúce a dokonca ani tak moc zdravie ... áno a tu je to keby! Keby nebolo na, ako pán doktor napísali, v genitálnej oblasti. Tak zas si niečo príliš intímne nepredstavujte. Je to smerom od podbruška presne tam, kde začína pubické ochlpenie. Pekne povedané na Venušinom pahorku. 5 rokov naspäť, keď leteli bedrové džíny by možno aj vykúkalo nezbedne z nich.

Najprv som sa červenala ja, potom pán doktor, potom sestrička, keď som nastúpila do ambulancie a vyhrnula sukničku, že TOTO nechcem. Nebol problém. Obávam sa, že ako samoplatcovi by mi vyoperovali nielen kurie, ale aj oko, keby som požiadala.

Len v blízkej rodine, kde som neopatrne zahlásila, že idem si vybrať znamienko, sa rozprúdila debata kde, čo, s kým, s čím, za čo a hlavne PREČO!!! pane Bože, keď som s ním žila úžasných 43 rokov. A tu nastal kameň úrazu, lebo povedzme si na rovinu, prijať stárnutie s gracióznosťou Drew Barrymore mi nie je vlastné. A pripustiť si, že to, čo kedysi mohla byť koketná prirodzenosť zvládnutá nožničkami sa po 40tke stáva mementom a najväčším bonzákom veku. Áno priateľky moje. Je to tam. Našla som si tretíý šedivý CHLP.

A ako to Samantha z kultového Sexu v meste povedala - " Je to katastrofa! Lebo TOHLE zestárnout nesmí!" A keďže znamienko bolo tam kde bolo, šup s ním preč, lebo ak by som si ho nedala vybrať na kožnom, skôr či neskôr ho šmyknem pri depilácií určite. Lebo ja bonzákov nechcem. Aj keď sú to len chlpy.

Takže - chápem Samanthu a chápem aj všetky tie hviezdy, čo ľahajú pod skalpel sľubujúci, ani nie nesmrteľnosť, ale aspoň predĺžený stredný vek.

PS: Všetko najlepšie k dnešnej 76tke Cher! Ako ja ťa časom začínam chápať.


reklama

reklama

dan-cula, Pi, 20. 05. 2022 - 18:03

ako povedal myslím,že pán Lasica -sú mladí chlapi a starí chlapi... a odfarbení starí chlapi... v podobnom duchu som čítala,že sú mladé a staré ženy a staré ženy s plastikou...no asi skôr ženy v rokoch ako staré-to znie hrozne!

Ale aby som nebola moc ironická velmi sa mi páči Dagmar Havlová -chodí k špičkovému odborníkovi..z našich sa mi páčila (kým si nedala urobiť zuby-stále sa oblizuje)Zdena Studenková..určite ich je viac ale najviac sa mi páči Helen Mirren.

no a proti gustu žiaden dišputát-je to naše telo a nikoho do toho nič nie je..

Kamila, So, 21. 05. 2022 - 16:29

Môj pohľad na stárnutie? je taký zvláštny, sivé vlasy som priznala asi pred troma rokmi a to si celkom užívam. Evidentne vyzerám staršie na svoj vek, ale za mňa je dôležitejšíe psychicky s acítiť aspoň na svoj vek a to je hlavne o energii ...A som rada, že momentálne sa cítim, aspoň na svoj vek. Pomohlo vyradenie mlieka, lepku, na ktoré ma intolerancie, ale tak či tak dlhá cesta predo mnou, aby som si vedela naplno vychutnať zrelú a asi aj starú dušu vo mne. Stále vystrkuje rožky, mladá šalená, tak je všetko v najlepšom poriadku. Hambím sa S mojim telom je to podobne rozporuplne. Hambím sa

dasa_, Po, 23. 05. 2022 - 08:07

Och, nie je to o tomto. Ale možno aj je ÚsmevÚsmev

V sobotu sme boli na chvíľu vo wellness v blízkych kúpeľoch. Sauny, vírivka, bazén s tryskami.... Chodievame z času na čas. Tentokrát sme mali šťastie na skupinku veselších dám. Podľa autobusu odstaveného vonku by som hádala, že to bol nejaký zájazd. Sem tam vedia niektoré organizácie urobiť taký minizájazd.

Ku koncu už len ležali v tepidáriu. Niektoré v plavkách. A niektoré boli zjavne vo fínskej saune, tak len tak, v plachte. I začala sa jedna z nich zjavne nudiť. A v tej plachte na mokrom tele sa rozhodla cvičiť. Brušáky, rôzne cviky nohami. Netuším, či si neuvedomovala, že sa v podstate úplne odhaľuje, dokonca pri vstávani jej plachta spadla úplne. Alebo to robila úmyselne. Také zvláštne mi to prišlo. Hlavne keď sme sedeli vo vírivke presne oproti. Asi nie sme na také veľmi zvyknutí.

Kamila, Po, 23. 05. 2022 - 10:46

Veľký úsmevVáľam sa od smiechu po podlaheChichocem sanuda, nuda strašná nuda ... pojem relax, asi pre danú pani neznámy a aj inak nuda ... Hambím sa

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama