reklama

Chlapská vzbura :)

Pridal/a dasa_ dňa 22. 07. 2022 - 20:59

reklama

Sú tie zlaté (alebo zelené) dni, keď v záhradách všetko dozrieva, keď sa pulty na trhoch prehýbajú. Cukety, biele tekvice. Už dozrievajú aj hokkaidá. Ešte stále prvá várka zelenej fazuľky, sem tam baklažán. Papriky a paradajky. Uhorky na vedrá. Pomaly dozrejú aj melóny. No proste, radostný čas. Všetci milovníci zeleniny musia jasať.

Teda potešenie ako pre koho PohodaPohodaJa sa teším a plánujem, čo všetko ešte túto sezónu vyskúšam. No mama sa mi sťažovala. Býva so sestrou a varí pre širšiu rodinu. A vraj  už chlapi začali reptať. Že nech už zase varí aj niečo normálne, nie iba tú zeleninu Veľký úsmevVeľký úsmev. Tak im zajtra chystá kapustnicu Úsmev


reklama

reklama

balalajka, Po, 25. 07. 2022 - 10:35

Váľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlahe kapustinica je akože nezeleninové jedlo?

U nás trónia na linke cukety. A ja furt odsúvam deň, kedy ich spracujem. Došli mi hríby a tak božská low carb kulajda s cuketou je vo hviezdach. Kupovať sa mi nechcú - možno keď pohnem mrazákom, niekde ich ešte objavím.

Uhorky max na šalát u nás. Zavárať absolútne nemá zmysel.

Musím pogoogliť nejaké cuketové recepty čo by zniesli - taký koláč napr. Chichocem sa

Kamila, Po, 25. 07. 2022 - 12:17

Chichocem saVáľam sa od smiechu po podlahePohodaNormálne jedlá Hambím sa

U nás doma, majú tiež hrôzu z toho, žeby som mala začať variť voľačo z cukety.  Teraz mi konečne voľajaká začína dozrievať. Úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama