reklama

Intimita

Pridal/a balalajka dňa 27. 07. 2022 - 06:11

reklama

Sledovala som ludi v lokale.

Prichadzali, odchadzali, sedeli, miesali kavu, naberali jedli  vidlickou z plnych tanierov, rozpravali sa. Na sedackach vedla seba sedeli muz a zena. 20tnici. On nohy pohodlne natiahnute, sledoval okolie ocami selmy. Popozeral a zhodnotil casnicky a presunul pozornost studentkam iducich za vykladom. Ona drzala mobil, nieco don tukala, hnevala sa, potom mu nieco ukazovala. On jej radil a ona sa zas hnevala, ale teraz na jeho radu. Pretiahol tvar do grimasy. Pobozkal ju a vzal do ruky mobil aj on.

Na terase vonku sedel iny par. 30-40? Rozpravali sa, diskutovali. Mobili na stole som nevidela, zato pohladeni, usmevov, velkych i malych gest mraky. Neposedeli dlho, zrejme toto bola len zastavka na osviezenie.

No a este jeden par tam bol. Sedeli vedla seba. On tocene pivko v paradnom pohari, ona turecku kavu. Sedeli mlcky. Sedacky sa im opierali opierkami na ruky o seba a ich ruky sa mimovolne dotykali. Malicky mali poloprepletene, akoby sa bali vklznut jeden druhemu do dlane, no nechceli sa odlucit. Posedeli, prehodili par slov. Skor nasavali armosferu okolo seba. Potom odisli. Ona sa don zavesila a pomaly odchadzali promenadou.

Intimita. Dotyky tiel ale hlavne .... dusi.Srdce


reklama

reklama

Kamila, St, 27. 07. 2022 - 12:14

Takéto pohľady z vonku, sú vždy zaujímavé a veľa napovedia o vzťahu aj bez slov. Srdce

Mobily nie sú najlepším spoločníkom súčasných vzťahov. 

Mňa vždy fascinuje pohľad na staršie páry, idúce ulicou držiac sa za ruku. Srdce

dasa_, St, 27. 07. 2022 - 12:47

Neviem, či sme starší pár Úsmev, ale po ulici zásadne chodíme spolu za ruky. Na druhej strane, v reštaurácii sa kľudne zahľadíme každý do vlastného mobilu. Alebo teda chodievame do jednej kaviarne, kde si každý zoberie svoj časopis alebo noviny a začíta sa.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama