reklama

Aj u vás nasnežilo?

Pridal/a dasa_ dňa 20. 01. 2023 - 11:29
Aj u vás nasnežilo?

dasa_ | U nás dnes ráno takýto výhľad z okna, respektíve balkóna.


reklama

Tak sme sa tento rok dočkali. Konečne máme trochu snehu. Nie, nie sme v našej rodine lyžiari. Popravde, hory snehu ma skôr desia. Ale to, čo máme aktuálne u nás, je tak akurát. Do rána to stihli z ciest odpratať. Čiastočne sú očistené aj chodníky, je primrznuté, tak sa to rovno netopí a nie je kaša. Čo viac si možno priať? A dokonca to vyzerá, že v noci ešte trochu pripadne.

Normálne mám vďaka tomu od rána dobrú náladu.

A u vás to vyzerá jak?


reklama

reklama

Dzeny, Pi, 20. 01. 2023 - 12:50

Závidím! V BA bola chvíľu jar, minulý víkend 12 stupňov, tak sme si cestou z nákupu dali na terase kávu. A ako sme tam sedeli, videli sme nákladné auto plné snehu. Divné to bolo. Rozmýšľali sme, kde ten sneh nabrali. Potom nám trklo, že sme blízko zimného štadióna a asi čistili ľad:DDD Takže toľko k zimným zážitkom:))

balalajka, Pi, 20. 01. 2023 - 13:34

Ty si jak moja ortodontistka. Aj tá sa ráno rozplývala nad tým, ako sa zimne cíti, ako je je to fest.

Ja som trochu menej bola nadšená. Mám barefoot boty a priznávam, som jak koza na ľade v nich, lebo je to samýýýý ľad Váľam sa od smiechu po podlahe.

No hej, ten bordel okolo trochu prekryl sniežik.

V utorok som bola v Šumperku - tam božské azúro, síce 3 stupne, ale za oknom auta presne pre to slniečko to šípilo jar. Prešla som Bílu - jeden svah lyžoval, druhý svah síce biely, ale asi umelo zasnežený. Hore Kasárňami nááádherné stromy. Dolu kopcom som šla na dvojke a chvíľami stála - žiadne autá ani jeden smer, tak som sa kochala Veľký úsmev. Makov ma privítal zamračený, usmoklený a samé blato. Hambím sa

No - nechám tento víkend svahy najvytešenejším lyžiarom a už fakt dám tie lyže do servisu, nech skočíme na buchty na Kubínsku alebo aspoň na Kohútku. Teším Mrkám.

dan-cula, So, 21. 01. 2023 - 09:02

ale áno-no čo z toho ,že spodok nie je zamrznutý.nevydrží!

inak v utorok ked prvý krát trocha spadlo snehu-Kremnické Bane na pol dňa zavreté..lebo v polke januára prekvapil cestárov a hlavne debilov-kamionistov sneh!

áno píšem tak o kamionistoch lebo to sú špecialiti na horských prechodoch hlavne v zime..

ale inak pohlad z okna stojí za to..aspon na tie naše kopce tu okolo.inak cesta už kaša ale hore do strediska už od rána auto za autom akoby ich tam čakal lyžiarsky zázrak..

my chodíme na buchty ako peší turisti..

 

dasa_, So, 21. 01. 2023 - 09:16

Dnes je to ešte krajšie, čosi pripadlo. Jasne, nevydrží to dlho. Ale pohľad je to krásny, ukladám so ho do hlavy na neskoršie použitie ÚsmevÚsmev

Kamila, Ne, 22. 01. 2023 - 18:48

Pekne a na východe, sa už len topilo, ale voľačo ešte zostalo z piatka. Ale svietilo slnko a modrá obloha, tomu som sa tuším viac tešila ako snehu. Slnko

lastovička, Po, 23. 01. 2023 - 07:13

aj u nás, ale už sa to aj roztopilo. Posledné roky u nás iba také poprašky, aby sme nezabudli ako by to mohlo vyzerať s o snehom Chichocem sa. Ale škoda, rada sa chodím prechádzať, keď je krásne nasnežené 

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama