Niečo pre čokoholikov. Recept s fotopostupom na čokoládové cookies plnené ganache.

Múku s kakaom a sódou bicarbonou premiešame a preosejeme.
Zmäknuté maslo vyšľaháme s cukrom do peny a ešte zo 3 minúty prešľaháme spolu s vajíčkom, tiež by mohlo byť izbovej teploty.
K tejto hmote striedavo primiešame múku s kakaom a plnotučné mlieko, cca na trikrát.
Lyžičkou robíme z cesta malé kôpky, stačí kopcovitá čajová lyžička, buď na papier na pečenie, alebo ak máte podložku na macrons. Tie moje som spravila trošku väčšie. V podstate by mohli mať velkosť okrúhlých piškot, aby z nich boli "jednoubky".
Pečieme pre teplote ccca 180°C cca 12-14 minút.
Cokies necháme vychladnúť najlepšie na mriežke. Čokoládu roztopíme v horúcej smotane, necháme vychladnúť a na cca 2 hodiny dáme do chladničky.
Hmota krásne stuhne. Krém - ganache chvíľu prešľaháme, naplníme ním zdobiace vrecko a plníme cookies.











- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte