Mletý rezeň

Popis

prvy krat som ho robila ako 14-rocna a mala som pocit,ze lepsia a chutnejsia dobrota neexistuje :-D

Mletý rezeň - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Čas prípravy
45 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
45 minút

Ingrediencie

500gramovmlete mäso
 kussol.mlete c.korenie,vajicko
200gramovsyr eidam
 kusmuka,vajicko,struhanka na obalovanie

Inštrukcie

Masko pomelieme,ja som mala kusok bravcoveho a kusok kuracieho,ale moze byt aj samotne bravcove,alebo pomiesane s hovadzim. Zarobime s korenim,vajickom,postruhanym syrom,osolime,vytvorime placky,ktore obalime v hladkej muke,vajicku a struhanke.Vyprazame z oboch stran a podavame s prilohou aka nam najviac chuti.

Vaše hodnotenie: Žiadne
3
Priemer: 3 (2 hlasy)

Komentáre

Čo tu vykladáš, že rezeň Chichocem sa , je to obyčajná fašírka, bez cesnaku, bez cibule, bez majoránky Váľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlahe

Úsmev No , kočka naša , tentoraz si sa sekla Chichocem sa . Fašírka býva obyčajná , ale tento mletý rezeň je famózny . Ja robím len z mletého bravčového , doň pridám ešte vopred predpripravenú sójovú drť a véééľa strúhaného Eidamu . Skús ho pripraviť a dáš Fidorke za pravdu . Vyplazený jazykChichocem sa

Včera robila dcéra.No dala tam véééla cesnaku a ja som dnes svoj stále nízky tlak mala až tak nízky,že do obeda MM chodil pozerať či ešte žijem. Úsmev Beriem to s humorom že len zabudla že cesnak znižuje tlak a nemala v úmysle zbaviť sa ma.Ved ja pažravá zjem totiž všetko. Váľam sa od smiechu po podlahe

vitaj v klube nízky tlak 90/60 Slnko

Tak to je u mna ešte ideálny tlak.Ja sa pohybujem ešte v ovela nižších.Už ma lekár odporučil na kompletné vyšetrenia.Straší ma,že môžem raz upadnúť do kómy,ak to budem brať stále na lahkú váhu.
Lenže ja som akosi zvyknutá na taký tlak a neviem ako zvládnu moje zúrivé dietko,keby som mala byť napr.hospitalizovaná. Smútok

ja som málomäsožravec ale keď mäso, tak najradšej mleté. to mám rada, takže Áno . nestačí výsledný produkt obaliť iba v prézlach? treba trojobal? to sa pýta iba moja lenivá duša. Úsmev

jak je libo,kluuudne mozes obalit v prezlach,ved to nejde pred komisiu.ono sa to vola mlety rezen len preto,ze aj klasicky rezen obalujes v trojobale a tento je z mleteho masa,obaleny v trojobale tiez....ale ked sa ti nechce,nevidim problem,zjete,ako urobis Pohoda

Díky Sonička, zajtra príde domov mm, tak túto ňamku si urobíme. TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamÁnoSlnko

za malicko MrkámÚsmev

ja som to robila asi pred mesiacom, obaľovala som v strúhanke podľa receptu a keďže tá zmes je mäkká, šlo to dosť ťažko. neviem si predstaviť ako sa to obaľuje v trojobale Prekvapenie . Tebe to šlo ako pri klasických rezňoch?

nemam s tym nikdy problem,aj ked to nie je ako klasicke rezne.tie staci vidlickou otocit a tak obalovat,ale tieto treba rukou.ved najskor do muky,zo spodu podoberiem rukou a prenesiem do vajicka a potom znova podoberiem vidlickou,rukou si pomozem a do struhanky.v rukach dotvarujem a je hotovo....

ono sa to asi preto obaľuje v trojobale, aby syr nevytiekol. Tak je to istejšie, aj ja tak robim, ked je priveľmi rietke, pridam maličko struhanky, alebo sojovú drť. Mrkám

 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok