Paprikáš z kohúta aj pre HIT

Pridal/a púpavienka

Zdravé jednoduché jedlo, ktoré mne nerobí problém aj ked som silný HIT-ár. Kohút je domáci, kúpené ale aj upravované ako brojler nezvládam.

No samozrejme na fotenie to nie je žiaden zázrak.

Paprikáš z kohúta aj pre HIT - recept
Porcie
Porcie
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
1 minúta
Celkový čas
11 minút

Ingrediencie

1kuskurča
1kussmotana na varenie
2polievkové lyžicehladká múka
1polievková lyžicamletá červená paprika

Inštrukcie

Ja ešte zmrazené kura dám variť do vývaru, pridám soľ, celú rascu a celé korenie. Ked je mäso mekké vyberiem a oberiem od kosti, kožu dám tiež preč, nakrajam na kúsky.  Na tuk dam cibuľku, po chvíľke pridám papriku a  zalejem vývarom a nechám prikrytú podusiť. Potom pridám mäso a všetko podlievam vývarom, nakoniec zmiešam smotanu s vývarom pridám na zahustenie múku alebo kukuričný škrob a trochu pridám čierneho korenia. 

 Necham ešte povariť a môžme podávať, ja osobne mám najradšej halušky alebo aj klasickú cestovinu. V tomto pripade som použila kukuričné sekané makarony.

Prišla som na to že takto urobené kura je pre mňa  vhodné a bez reakcie. Vývar nechám ešte povariť s kosťami ako klasický vývar či už pridate zeleninu či iné.

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené

Sezónne recepty

 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok