Obed - večera hotová za 15 min. a pritom veľmi chutnááá
100 | gramov | penne |
20 | gramov | maslo |
20 | gramov | pór |
100 | gramov | baby špenát |
1 | strúčik | cesnak |
trocha | soľ | |
trocha | mleté čierne korenie | |
50 | gramov | šunka |
60 | gramov | gorgonzola |
Ingrediencie uvádzam pre 1 osobu, podľa seba treba potom prispôsobiť.
Penne dám variť do osolenej vody, kým budú hotové na panvici spením maslo, pridám pór a prehrejem. Potom pridáme šunku, trochu podusíme a pridáme špenát a cesnak nakrájaný na drobno. Na záver dáme syr a necháme trochu rozpustiť... to už pridávame aj penne aj s trochou vody, v ktorej sa varili. Premiešame, podľa chuti do solíme a dáme čierne korenie (soľ opatrne syr je dostatočne slaný ). Rýchlo na tanier a môžeme chutnať...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďalšie recepty
Šalátová omáčka s medvedím cesnakom
dasa_
Šalátová omáčka s medvedím cesnakom
Milujem túto omáčku, pripomína mi detstvo. Okrem klasickej sladkokyslej verzie s kôprom môžete vyskúšať aj verziu s medvedím cesnakom
Zamatová roláda
Slavka K | Zamatová roláda
Zamatová roláda
Vyborný sviatočný zákusok s kakaovým korpusom bez múky a dvoma druhmi krému. Ak chcete aj krém bez múky, môžete múku nahradiť 1,5 balíčkom Zlatého klasu.