Rybacie fašírky na kyslej kapuste

Popis

Obmena klasických fašírok...velmi chutná-kyslá kapustička im dodá fantastickú chuť...ja takto(na kyslej kapuste) robím aj kuriatko-milujeme ho takto(sun)

Rybacie fašírky na kyslej kapuste - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Čas prípravy
5 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
5 minút

Ingrediencie

ryby-hociaké
rožky
cesnak
cibuľa
horčica
koreniny na ryby, soľ, mlieko
vajíčka-podľa potreby
strúhanka, ovsené vločky-nemusia byť
kyslá kapusta aj so šťavou
strúhaný syr-nemusí byť

Inštrukcie

Nepíšem koľko čoho-robím to už od oka...V mixéry zmixujem ryby, rožky, cesnak, mlieko, vajíčka, ovsené vločky. Premiešam a pridám nakrájanú cibulu, podľa chuti horčicu, koreniny, soľ, nastrúhaný syr a podľa potreby strúhanku-ale vačšinou, keď dám vločky, tak to spravím tak, aby som nemusela dávať strúhanku(keď chce ale niekto bez vločiek, tak strúhanku asi treba)...spravím guľky a obalím v strúhanke...na plech si "ustelieme":-P kyslú kapustičku...na ňu poukladáme fašírky a podlejeme šťavou z kapusty-asi tak do poly...šťavičky mám vačšinou viac, to pre prípad, keď sa vyparí-dáme piecť do rúry...koľko, tak to neviem-treba, aby chytili "svoju" farbu(sun) ako prílohu robím zemiačky robené vo vlastnej šťave(ak chcete môžem pridať recept)(sun)

Poznámky

Vačšinou toto robím, keď mám hodne rýb(keď mi chlapi donesú z rybačky)...dnes som síce robila také "klasické"(na veľkosť)fašírky, ale robievam ich menšie...a keď mi ostanú z toho kvanta, tak si ich zasterilizujem a to takým spôsobom, že na dno pohára dám kyslú kapustu, nato rybacie guľky, ďalšia vrstva kapusty, rybky a navrch dám kapustu...uzavriem a dám dynstovať. Takto si spravím zásobu na neskôr(sun) [img_assist|nid=17461|title=|desc=|link=node|align=left|width=100|height=75]

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené

Komentáre

no, vyzerá to lákavo, vyskúšam na budúci týždeň. Nože, lia skús dohodiť aj tie zemiaky vo vlastnej šťave...možno ich poznám pod iným názvom, tento mi nič nehovorí.:-*

Maja(flower)

Ono sa to tak síce nemvolá-ale ja som si to tak nazvala...sú robené v tlakovom hrnci a za tri minútky sú hotové(y) a to bez vody-poznáš?(sun)

tieto rybacie fašírky vyzrajú veľmi lákavo Lia...keď som to zbadala,tak som si bežala naložiť plný tanier kapustnice,aby som to dočítala do konca(giggle)
Ja robievam z kuracieho mäska takéto podobné,lebo nemám rybárov v rodine,ale máme zlatú starú babinku,čo nás zásobuje zajacmi a kurencami,láska moja veliká Bozkávam .Ja dávam na spodok pekáča zemiaky,na to kapustu a potom tie karboše z kuracieho alebo zajačieho mäsa(do toho zajačieho dávam ešte kúsok slaninky,ináč je to suché ako piliny) a na povrch to pokvapkám,ale len veľmi jemno šľahačkovou smotanou.A už som to raz robila aj tak,že pred dopečením,som dala na každý ten kúsok mäsa koliesko rajčiny a strúhaný syr...jedna báseň!(clap)
Včera som ale kúpila lacného pangasia,asi toto vyskúšam,tiež to môže byť mňam,mňam.(sun)

Treba vyskúšať...od tej kapustičky sú šťavnatučké a chutnučké...inak zajka milujem a keby som ho mala, tak to spravím aj s ním(sun)

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.