Súlance s kyslou kapustou

Popis

zemiakove sulance s kyslou kapustou (moja klavesnica nema dlzne a mäkcene)

Súlance s kyslou kapustou - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Čas prípravy
45 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
45 minút

Ingrediencie

500gramovsulancov
200millilitrovsektu
1kusvavrinu (lorbeerblatt)
1polievková lyžicaoleja , alebo masla, brav.smalcu (kto ako a co ma rad)
125gramovslaniny
100gramovvarenej sunky
500gramovkyslej kapusty

Inštrukcie

Olej alebo maslo rozpalit, pridat slaninu a do sklovita oprazit, pridat kyslu kapustu, kratko podusit, pridat sekt a ca. 15 minut dusit. Varenu sunku nakrajat na kusky alebo pasiky a po 15 minutach pridat so zemiakovymi sulancami ku kapuste, premiesat, 10 minut dusit. Miesat aby neprihorelo. Kto ma rad moze pridat rascu, ochutit solou a mletym korenim ( niekto prida aj jalovcove/borovicove semienka - ja ich nemam rada). Dobru chut.

Poznámky

ja opekam sulance extra a potom dobre do hneda opecene pridam ku kapuste

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené

Komentáre

Jooj, nevadí, že nemáš interpunkciu, aj bez toho je jasné, že je to výborné jedlo:) Áno

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.