Pstruh grilovaný v listoch viniča

Pridal/a Un Chien Andalou

Používame čerstvé ryby - živé, prípadne chladené.

Pstruh grilovaný v listoch viniča - recept
Porcie
Porcie
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
20 minút

Ingrediencie

4kusypstruh dúhový
1zväzokkôpor čerstvý
4strúčikycesnak
30kusylisty viniča (chemicky neošetrené)
 kussoľ
 kuskorenie čierne
 kusolej olivový

Inštrukcie

Poznámky

1. Čerstvé ryby zbavte vnútorností a žiabier. Zľahka osoľte a okoreňte čerstvo zomletým korením tak zvnútra ako zvonka. Do ryby vložte rozrezaný cesnak, vetvičku kôpru. Na rybu dajte vetvičku kôpru a dôkladne obaľte do listov viniča, nechajte voľnú iba hlavu. Grilujte nad pahrebou 10-15 minút (v závislosti od veľkosti) z oboch strán. Ryba je hotová keď oko zbelie, prípadne skúste oddeliť malú plutvičku za hlavou, musí ísť ľahko.

Vaše hodnotenie: Žiadne
4
Priemer: 4 (2 hlasy)

Sezónne recepty

 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok