Pavlova - dezert

Popis

Luxusný zákusok
Pavlova - dezert - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Zdrojkamoska
Čas prípravy
1 hod, 30 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
1 hod, 30 minút

Ingrediencie

  4 bielka
  225g krystaloveho cukru
  slahacka na slahanie
  pochutkova smotana
  ovocie

Inštrukcie

Ruru si nastavime na 180 stupnov. Vyslahame bielka a postupne, po troske pridavame cukor. Slahame pokial sneh nie je uplne tuhy. To je cela robota - no, nie az tak uplne, tieto vyslahane bielka dame na plech, vylozeny papierom na pecenie. Teplotu rury znizime na 120 stupnov a pomaly pecieme asi 1 1/2. Ruru uplne vypneme ale dezert nechame v rure vychladnut. Este dodam, ked davame na plech ma to mat tvar okruhly a v strede vzdy spravim taku vatsiu jamu, ktoru po uplnom vychladnuti naplnim vyslahanou slahackou zmiesanou s poch. smotanou. Na vrch uz len dam ovocie - nam to najviac chuti s jahodami, malinami a cucoriedkami. Cez zimu viem ovocie obmenit s nasekanymi orechmi a polejem cokoladou.

Poznámky

Dezert vzdy dam na stred stola a kazdy si nabera kolko chce. Vzdy sa po nom len tak zaprasi. (giggle) (cake)
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené

Komentáre

Fazulka, toto je v UK velmi popularny dezert. Ja osobne som to este nerobila, ale skusim Bozkávam

Veľký úsmev Inak, ten bozk bol ako vdaka za super recept

Ano, ano je velmi velmi popularny - ja som v UK tak preto to poznam.
Urcite vyskusaj a daj vediet. Torta

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.