reklama
zdravá a navyše chutná nátierka
Ingrediencie
1 | kus | baklažán |
4 | strúčiky | cesnak |
štipka | soľ | |
trocha | citrónová šťava | |
50 | millilitrov | jogurt |
Postup
Baklažán umyjeme, osušíme, popicháme nožom a vcelku dáme na 30 minút piecť na 180 °C...ešte horúci pomocou vidličky ošúpeme a buď vidličkou pomliaždime alebo rozmixujeme, osolíme, ochutíme citrónovou šťavou, jogurtom a pridáme roztlačený cesnak...premiešame a natierame na opečený chlebík
Výnos
1 Porcie
Celkový čas
45 minút
Čas prípravy
45 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Šalátová omáčka s medvedím cesnakom
dasa_
Šalátová omáčka s medvedím cesnakom
Milujem túto omáčku, pripomína mi detstvo. Okrem klasickej sladkokyslej verzie s kôprom môžete vyskúšať aj verziu s medvedím cesnakom
Zamatová roláda
Slavka K | Zamatová roláda
Zamatová roláda
Vyborný sviatočný zákusok s kakaovým korpusom bez múky a dvoma druhmi krému. Ak chcete aj krém bez múky, môžete múku nahradiť 1,5 balíčkom Zlatého klasu.