Inšpirácia na chutné raňajky, olovrant ale môže byť aj večera...aj keď je zelená, myslím že si na nej pochutia aj deti
1 | kus | brokolica |
3 | kusov | vajce |
2 | kusov | jarná cibuľka |
2 | strúčiky | cesnak |
50 | gramov | maslo |
3 | polievkové lyžice | kyslá smotana |
soľ | ||
mleté korenie |
Brokolicu zbavíme hlúbika a ružičky uvaríme približne 5 min. Vložíme do studenej vody, scedíme a necháme odtiecť. Vajíčka uvaríme na tvrdo, cibuľku nakrájame na drobno, cesnak prelisujeme. Scedenú brokolicu nasekáme v mixéri na drobno, nastrúhame vajíčka, pridáme ostatné suroviny ( maslo by malo byť mäkké a smotana čo najhustejšia ) a spolu vymiešame. Dochutíme soľou a korením. Ak sa nám zdá moc tuhá pridáme smotanu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zamatová roláda
Slavka K | Zamatová roláda
Zamatová roláda
Vyborný sviatočný zákusok s kakaovým korpusom bez múky a dvoma druhmi krému. Ak chcete aj krém bez múky, môžete múku nahradiť 1,5 balíčkom Zlatého klasu.
Bravčové mäso na šťave s cestovinami
Slavka K
Bravčové mäso na šťave s cestovinami
Vynikajúce bravčové mäso, ktoré môžete podávať s knedľou, zemiakmi alebo cestovinami. U nás sú obľúbené farebné cestoviny. Mäso môžete použiť bravčové pliecko alebo stehno, prípadne iné.