Komentáre

Komentáre

... presne tak. Na fašiangy treba hodovať, lebo sú to sviatky vína a nestriedmosti, pôvodne zasvätené pohanskému bôžikovi Bakchovi (alebo Liberovi).
Fánky som nikdy nerobila. Ale ako dieťa som ich mala veľmi rada, cez fašiangy ich vždy robila moja babka a boli fantastické. Tieto navyše pôsobia trocha zdravšie vďaka tvarohu.
Vďaka za recept.
ÁnoÁnoÁno

Heja Slnko dakujem za recept cez víkend určite vyskúšam ÁnoÁno

Áno poznáme, robíme, škoda, že na druhý deň už nie sú také mňam ako čerstvé

Vám niečo ostane do druhého dňa ? Prekvapenie

Robievam ich už dlho, sú výborné Áno A niekedy ich aj plníme - džem, tvaroh, mleté mäso, špenát...
Akurát dnes mladší vymyslel verziu s kečupom Vyplazený jazyk ostatní sme si cukrovali do biela.

Úsmev jáj, fánky robievala moja babka a potom ich ešte robieva občas mamina... musím sa aj ja odhodlať a prebrať "žezlo" Chichocem sa

výborné a extra rýchly recept. Doslova bleskovka.

Sezónne recepty

 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok