Najčítanejšie - NANIČ MAMA
Podobné recepty
Najčítanejšie - RECEPTY
Kategórie receptov
Polievky |
Hlavné jedlá |
Šaláty |
Rýchlovky |
"Zdravé" recepty |
Delená strava |
Sladké jedlá |
Chlieb a pečivo |
Z domácej pekárne |
Nátierky |
Torty |
Koláče |
Zákusky |
Drobné pečivo |
Nepečené |
Diétne koláče |
Poháre, pudingy, krémy |
Slané |
Pridaj recept
Komentáre
Vyzeraju tak luxusne,krasna praca,hned by som si dala
Pekné a starostlivo upečené. Neskúšali ste namiesto šľahania nad parou, len nechať oddelené bielka 4 dni odležať pri izbovej teplote? Či bude výsledok rovnaký?
Pri šľahaní nad parou sa len rýchlejšie odparí voda z bielka. Má šľahanie nad parou aj nejaký iný význam?
Osobne by som nemala odvahu robit kolace z bielok, ktore stali 4 dni pri izbovej teplote.
hmmm, zaujímavý názor. Niečo podobné sa tuším odporúča aj pri populárnych makrónkach. možno by stálo za to vyskúšať
Parížske rožky sú jedny z mojich najobľúbenejších zákuskov. Ešte som si na ne nikdy netrúfla. Rozhodla som sa však, že na tieto Vianoce ich urobím. Dúfam, že sa mi podaria
Držím palce, ono asi najväčšou výzvou je to pečenie penových koláčikov.
Ďakujem, budem sa snažiť :-)
Kamila, rožky sa mi vydarili parádne
. Robila som ich pred Vianocami, ale akosi nebol čas dať spätnú väzbu :-). Zožala som s nimi veľký úspech - urobila som z dvojitej dávky, lebo ja ich milujem
. Recept odkladám, ďakujem.
waw, to si sikovna, som rada, ze sa podarili, ja si este stále nie som uplne ista pusinkovym pecivom
ahojte, chcem sa spýtať aké majú byť po tých 20 - 30 min. pečenia. Ja som ich mala mäkké na dotyk a prilepené ku papieru. Aká má byť ich konzistencia? Ako viem, že im mám vybrať?
Oni zvyknu dojst este na plechu, ale len trochu nemali by byt mäkké a mali by sa dať odlepovať z papiera. Každá rúra pečie inak, treba si to odsledovať.
Vyzeraju fantasticky
Odkladám si receptík. Ak sa nezjedia hneď, treba ich v chladničke skladovať?
Prosím Vás prečo keď som robila cesto tak keď som to dala na plech sa mi to viac roztiahlo? Bolo také riedke? Môže to byť v tom že som naraz nad parou mala aj cukor aj bielka? Mixovala som to dlho ale naraz....ďakujem
Cukor treba davat postupne, tazko povedat ci to bolo tym, ten sneh musi byt velmi husty. Niekedy staci, ze sa do bielok dostane trochu zltka a uz sa nevyslahaju.
Cesto mi vyšlo dobre. Ale krém stále riedky, ani na tretí pokus, co som pridala doň ešte masla, nie je ako má byť. Stale sa rozteka, nevydrží na rožku, lezie z neho dole