Komentáre

Komentáre

Špenátové palacinky robievam aj počas roka, používam niekedy aj rozmrazený, scedený špenátový pretlak. Horúce palacinky si potrieme kečupom a posypeme strúhaným syrom.  K tomu  máme radi zemiakovú kašu. Ale z  čerstvého  špenátu  majú palacinky  krajšiu farbu.  Dobrý nápad  s tým plátkovým syrom.

 

Sezónne recepty

 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok