Prekladané kuracie mäso


Popis

obed, studené na večeru

Zdroj: zdroje a prílohy - pospájané Kladia 17, Jamajka + moja fantázia
Čas prípravy: 1 hod

Ingrediencie

kuracie prsia 1 väčšia tácka
vajicka
slaninka
väčší pór
papriková nátierka /event nahradiť čímkolvek červeným
tvrdý syr - dosť
horčica
soľ
grilovacie korenie

Inštrukcie

Zapekaciu misu trochu vytrieť olejom, porozkladať prvú vrstvu natenko nakrájaných plátkov z kuracích prs, osoliť, event korenie - my radi grilovacie korenie, vrstva nadrobno nakrájaného póru, znovu vrstva mäsa, potrieť horčicou, vrstva praženice na to strúhaný syr. Znovu vrsva tenkých plátkov mäsa, nahrubo natrieť pre farbu červeným - ja som našla v špajzi domácu paprikovú nátierku, tak som tam šupla celú. Posledná je vrstva mäsa a na to plátky slaninky. Do rury zapiecť a hotovo- K tomu som urobila šalátik z čínskej kapusty

Poznámky

Základný recept mám od Klaudie 17 :-) Trochu som si ho prisposobila na naše chute a je fakt vynikajúci. Pozdravujem a ďakujem.:-) A čo mne vyhovuje, je toho veľa. Studené som na plátky nakrájala na večeru, takže 2 jedlá jednou ranou ;-)

Postup: 

Vaše hodnotenie: Žiadne
5
Priemer: 5 (1 hlas)