Babičkin strúhaný koláč


Popis

Klasický tvarohový koláčik, ktorý pozná každý :-)
Zdroj: babka
Čas prípravy: 30 minút

Ingrediencie

400gramovhladkej múky
150gramovprášk.cukru
1kusprášok do pečiva
250gramovpalmarín
1kusžĺtok
4polievkové lyžicekakaa
750gramovtvaroh
200gramovpr.cukor
1kusvan.cukor
4kusyvajicka

Inštrukcie

Cesto-400g hladkej múky, 150g práš.cukru, práš.do peč.,250g Palmarínu (dala som maslo), 1žĺtok,4PL kakaa. Všetko vymiešame, rozdelíme na dve polovice a dáme do chladničky. Plnka-750g tvarohu, 200g prášk.cukru, 1 vanilkový cukor, 3 žĺtky, 4 bielky. Vymiešame tvaroh, cukry, žĺtky a pridáme vyšľahaný sneh. Plech - papier - nastrúhame polovicu cesta, vylejeme plnku a opäť nastrúhame druhú polovicu cesta. 180 stupňov, 30min.
Vaše hodnotenie: Žiadne
4
Priemer: 4 (4 hlasy)