Cuketa vysmážaná na plechu


Popis

Vysmážať sa dá aj na plechu, bez oleja a rozdiel nepoznáte

Čas prípravy: 15 minút

Ingrediencie

 kusvajce
 kusstrúhanka
 kussoľ
 kusrasca drvená
 kusbylinky
 kuscuketa
 kushladká múka

Inštrukcie

1. cuketu pomocou škrabky ošúpeme, osolíme a posypeme drvenou rascou 2. cuketu obalíme v trojobale 3. na plech dáme papier na pečenie, potrieme ho olejom a naň ukladáme obalenú cuketu 4. pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C asi 20 minút, po 10-tich minútach kolieska poprevraciame... 5. podávame s varenými zemiakmi, zeleninovým šalátom, dresingom... 6. takto sa môže pripravovať aj karfiol, patizón... 7. piecť na plechu možno aj celkom bez oleja... ja plech potieram trochou oleja potom sú cuketky chrumkavejšie

Postup: 

Vaše hodnotenie: Žiadne
3.2
Priemer: 3.2 (5 hlasy)