Vysmážať sa dá aj na plechu, bez oleja a rozdiel nepoznáte
Čas prípravy: 15 minút |
kus | vajce | |
kus | strúhanka | |
kus | soľ | |
kus | rasca drvená | |
kus | bylinky | |
kus | cuketa | |
kus | hladká múka |
1. cuketu pomocou škrabky ošúpeme, osolíme a posypeme drvenou rascou 2. cuketu obalíme v trojobale 3. na plech dáme papier na pečenie, potrieme ho olejom a naň ukladáme obalenú cuketu 4. pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C asi 20 minút, po 10-tich minútach kolieska poprevraciame... 5. podávame s varenými zemiakmi, zeleninovým šalátom, dresingom... 6. takto sa môže pripravovať aj karfiol, patizón... 7. piecť na plechu možno aj celkom bez oleja... ja plech potieram trochou oleja potom sú cuketky chrumkavejšie