Bravčové mleté rezne


Popis

Šťavnaté mleté rezníky sa dajú použiť aj na studeno  na misy.

Čas prípravy: 1 1⁄3 hoursČas varenia / pečenia: 30 minútCelkový čas: 1 5⁄6 hours

Ingrediencie

750gramovmleté bravčové pliecko
2kusyžĺtka
2polievkové lyžicebiely jogurt (hustý)
1strúčikcesnak
soľ, mleté, čierne korenie

Inštrukcie

Do mletého mäsa pridáme všetky suroviny do dobre premišame. Necháme v chlade postáť aspoň hodiny - ak bude cez noc ešte lepšie. Na panvicu si dáme trochu oleja a do rozpáleného lyžicou kladieme kôpky, roztlačíme na placku a opekáme z obidvoch strán. Rezne sa trochu nafúknu. Jorurt ich robí šťavnaté, nie suché. Podávať s pučenými zemiakmi so smotanou a štipkou muškátového orieška.

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené