Pagáčiky

Popis

Rýchle a jednoduché slané keksíky k vínku alebo pivku:)
Pagáčiky - recept

Zhrnutie

Porcie
kusov
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
30 minút

Ingrediencie

250gramovhladná múka
250gramovhera (alebo iný tuk na pečenie)
250gramovmäkký tvaroh (alebo bryndza)
1kusvajce
1čajová lyžičkasoľ (alebo vegeta)

Inštrukcie

Večer zamiesiť, dať do chladničky. Na druhý deň rozvaľkať na cca ½ cm hrubé cesto. Vykrajovať malými formičkami. Potrieť vajíčkom, posypať makom, alebo sezamom. Piecť na papieri na pečenie na cca 170 stupňoch. Pri pečení sa tvary neroztekajú, cesto rastie do výšky.
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené

Komentáre

A tá múka musí byť veľmi hladná alebo len trochu?

ÁnoVáľam sa od smiechu po podlaheVeľký úsmevChichocem sa
prima postreh - humorný preklep

Samozrejme, fajn recept.

aka muka je trocha hladka je hladka ,polohruba,hruba a krupica

tak vidite, dievky:) prezrata som a robim taketo preklepy:))) a viete co? Necham ho tam, lebo je silvester:))

poznám, sú ozaj chutné, najradšej ich mám posypané údeným syrom Áno

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.