reklama

preco nas klamu???

kika82 , 17. 12. 2009 - 14:44

reklama

ahojte dievcata, chcela som sa vas opytat aky maju chlapi dovod na to ze v jednom kuse klamu??? som vydata stvrty rok, mame maleho synceka (rok a pol) a moj manzel si vkuse vymysla, respektive klame. su to drobnosti, ale aj tak.. ked vam clovek prisaha aj na panenku mariu a vy potom zistite ze to nie je tak ale onak. napr.povie mi ze ma v praci noveho kolegu, ulozi si ho do telefonu (samozrejme pod chlapskym menom) a vy potom zistite, ze je to vlastne kolegyna.na co je to dobre?? nerobim mu predsa sceny, ale toto ma vie ozaj dostat ked viem ze klame..dakujem, poznate to aj vy???


reklama


reklama

lia6, Št, 17. 12. 2009 - 15:02

Ozaj neviem načo je takéto dobré...ale z nejakého dôvodu to asi robí...neviem, ale si myslím, že len tak z "plezíru" to nerobí...ja osobne také nepoznám, my si dôverujeme a nič nezatajujeme...nechodíme si síce do mobilov, ani do pošty na pc, ani sa nekontrolujeme, kto komu volá...ale veríme si a to je podstatné, zatiaľ sme teda ani ja Miláčika, ani Miláčik mňa nesklamal a neklamal(heart) (sun)

kika82, Št, 17. 12. 2009 - 15:07

tak to uprimne zavidim.ja patrim bohuzial medzi tie, ktore obcas preveria ale nerobim z toho sceny, ani mu to nepoviem..neviem ci s tou kolegynou nieco ma. tvrdi ze nic, ale naco by si preboha spolu telefonovali a desiatej vecer, kym ja som s malym na navsteve pri rodicoch??? hm...

lia6, Št, 17. 12. 2009 - 15:12

Moja, tak to "neviem", teda nerada by som Ti zasadila "chrobáka" do hlavy...ani kludný rozhovor bez emócii nepomohol?(sun)

kika82, Št, 17. 12. 2009 - 15:18

nachvilu to pomoze seka dobrotu. a potom zase tie jeho drobne klamstva.. mozno som ziarlivka, ale vam by nevadilo keby vas manzel vypisoval nejakým zenam.. ja netvrdim clovek ma mat priatelov, ale toto su zeny, ktore jeho zivotom prejdu a o rok si na ne ani nespomenie.. neviem ci s nimi nieco ma, to netusim.. mam patrat dalej, nechat to radsej tak???

betana, Št, 17. 12. 2009 - 15:18

no, a to nielen manzelkam, vacsina klame vseobecne, len tak. moja svagrina videla mojho muza - svojho brata, ist autom okolo, tak mu zavolala, kde je, ci sa nezastavi, a povedal jej, ze je v Bratislave. atd.

lia6, Št, 17. 12. 2009 - 15:21

Ty brďo, to vážne?(sun)

kika82, Št, 17. 12. 2009 - 15:23

aj taketo sa mi stalo. boli sme pozvani k mojej kolegyni na navstevu a on ze nemoze, ze ma nieco dolezite..tak ja dobre nepatrala som, ved co nebudem ho predsa tyrat pocuvat babske reci, sadla som na autobus a sla. a co nevidim z autobusu?? nase auto pred internet cafe!! akoro ma slak trafil. no to bolo ozaj dolezite potom...

lydusha (bez overenia), Št, 17. 12. 2009 - 16:43

"nachvilu to pomoze seka dobrotu." - uz nad tymto by som sa zamyslela...seka dobrotu...je to tvoj partner, a sekat dobrotu- je blbo zvoleny termin

" a potom zase tie jeho drobne klamstva.. mozno som ziarlivka, ale vam by nevadilo keby vas manzel vypisoval nejakým zenam.." v podstate okrem toho, ze vypisuje nejakym zenam- robi este co? Teda co zle na tom vidis. Aj ty si prave napisala nejakym zenam....

" ja netvrdim clovek ma mat priatelov, ale toto su zeny, ktore jeho zivotom prejdu a o rok si na ne ani nespomenie.. " v nasom zivote su ludia na urcity cas, niekto na rok, niekto na par dni, ich hodnota sa nemeria pctom dni stravenych v nasom zivote, pre ten cas je kazdy jeden nesmierne dolezity....

"neviem ci s nimi nieco ma, to netusim.. mam patrat dalej, nechat to radsej tak???" a ked sa k niecomu dopatras potom co spravis? Preco si kazis to, co mas nejakym patranim? Ked bude chciet byt s inou, bude, ked bude chciet od teba odist, odide...a rozhodne sa lahsie odchadza od ziarlivej stoparky do narucia milujucej a chapavej kamosky...ktora ho podpori, jemu je jedno ze o rok sa na stopara zmeni , dolezite je to, co je teraz a tu....

kika82, Št, 17. 12. 2009 - 17:06

dakujem za nazor, skusim sa zamysliet sama nad sebou.. to seka dobrotu som myslela obrazne.. myslela som ze tym ze chvilu je naozaj uprimny a vidi ze to funguje aj bez toho klamania.. a potom zase...dalej je my to naozaj neprijemne ze vypisuje nejakym zenam, teda upresnim mladym pubertiackam, na ktorych sa vylozene zabava.. a co by som spravila keby som zistila ze s niektorou nieco ma??? urcite odisla.. ja nedokazem zit vo vztahu s niekym kto ma klame takymto sposobom...dakujem za nazory, porozmyslam ozaj aj nad sebou..

lydusha (bez overenia), Št, 17. 12. 2009 - 19:16

Kika, odist mozes aj teraz, pretoze ty mu skratka neveris a uzieras sa...takze bud sa prestanes morit a uveris mu (a teda aj sebe a svojmu vyberu) alebo sa prestanes morit äa aj jeho) tak, ze odides...spekulacie tipu "keby som sa dozvedela" sposobia jedine to, ze budes mat sancu sa presvedcit o sile svojich slov....iba to som ti chcela povedat, nic viac.

apple, Št, 17. 12. 2009 - 18:10

...keď som si to prečítala, prvé čo ma napadlo-môj Majo neklame, ale pak som sa zamyslela a zopár absúrdnych výhovoriek už bolo...a môj 5ročný syn klame od kedy začal rozprávať, furt mu vysvetľujem,že to nie je správne,ale proste to má nejak zakódované v sebe-moja najčastejšia hláška,keď klame:"keby si bol pinokio, tak nám nosom prevŕtaš steny(giggle)

Host, Št, 17. 12. 2009 - 22:17

Kika, muzi su tak stvoreni, kdekolvek sa pozries, na celom svete...Najzabavnejsie na tom vsak je, ze oni si myslia, ze su ti najchytrejsi a nik im na to nepride.
Co hovoris na aferu pana Tiger Woods?... tomu hovorim globalne klamstvo...

lydusha (bez overenia), Št, 17. 12. 2009 - 22:21

Odkial ty vies detaily zo zivota Tiger Woods? Zijes s nimi v jednom dome? Okrem toho ....muzi su tak stvoreni? Moj otec bol napriklad cestny muz a klamstvo nemal rad...a poznam dalsich takych..taketo zovseobecnovanie nie je dobre vobec na nic...

Ariesa, Pi, 18. 12. 2009 - 08:16

vies ... niektori zili v "stastnych" rodinach, kde rodicia boli spolu 300 rokov a zena znasala muzove klamstva ci bitky. a ini su taki, lebo nevedia co od radosti. si schopna chodit mestom a ukazovat tento je taky a henten onaky ... ak ano, ini to dokazu na teba. postavit sa uprimne ku klamstvu musia obaja, aj ten co klamal aj oklamany a nie tvarit sa, ze je to hned vsetko ok. kvoli detom, kvoli susedom ... mame na vyber a mame malu prilezitost co-to povedat nasim malym. nie ukazovat odstrasujuce priklady a doma byt slepy.

ivet36, Pi, 18. 12. 2009 - 13:41

...na co su stavaní muzi? a so zenami je to ako podla Teba? lebo ja tiez poznam par dobrych "expertiek" na stastne vztahy v trojkach:-)....
ivet;-)

magic, Pi, 18. 12. 2009 - 14:12

ja viem, ze sa tu zase bavite o vere vs. nevere (predpokladanej aj skutocnej), ale moj manzel tiez klame. a este sa na tom skvele bavi. teda, v poslednej dobe uz ani tak nie, lebo som si vycibrila novy senzor na tieto jeho klamstva a uz ma tak lahko nedostane.
ale...
po 11. septembri 2001, ked padli Dvojicky... asi rok nato sme pozerali film. Bol natacany v dobe nez Dvojicky postavili (co mi nedoslo, zialbohu, hlava dubova) a drahy zahlasil: vies, ze odkedy Dvojicky padli, tak Americania ich digitalne z kazdeho filmu odstranili, aby nevyvolavali dalej zial?
No, zhltla som mu to aj s navijakom, nechala sa vytiahnut z vody a nalozit do vedra. Inymi slovami, som tento hoax pustila dalej do sveta v presvedceni, ze je to urcite pravda. A preto som to podala aj patricne presvedcivo.
Nasmiesnejsie bolo, ked po asi pol roku nam nejaky nas kamos povedal, ze od toho a toho pocul, ze vraj Americania digitalne odstranuju dvojicky z kazdeho filmu... No hoax proste obletel svet (teda aspon cast Slovenska).
Drahy sa valal do smiechu.
A ja som bola tak nasupena ako dikobraz pred utokom.
Odvtedy ma este parkrat nachytal. Ale neskor uz nie. Iba ja ho po kazdom takomto raze varujem, ze skonci ako ten pastierik, co zo srandy volal: pomoc, je tu vlk!... raz to bude mysliet vazne a ja mu neuverim. to bude potom zabava, ked ma bude musiet nejak presvedcit...

maciatko31, Pi, 18. 12. 2009 - 18:09

V tomto je môj rovnaký :-D. Len pozor na klamstvo a klamstvo. Ja som dostala odbornú prednášku o tom, že to nie je klamstvo, ale namotávanie :-D. Čiže ten môj neklame, on len sem tam namotáva, čo berie ako srandu a beriem to tak už aj ja, niekedy sa pretekáme, kto vymyslí lepší námot. Inak všeobecne, podľa mňa ľudia klamú preto, lebo im je z nejakého dôvodu nepríjemné povedať pravdu. Tak ja sa zvyknem skôr spýtať, prečo má dotyčný problém, povedať mi pravdu? (Mimochodom, spýtala som sa práve aj jeho, prečo muži klamú. Škoda že som si to nestihla nahrať :-D. Vysvetlenie na viac ako desať minút a odpoveď aj tak nikde :-D.)

magic, Pi, 18. 12. 2009 - 18:15

no mne zas bolo vysvetlene, ze to nie je klamstvo, ale chyba tych, co sa daju nachytat. ako na prvy april. lebo az ked popremyslaju, uvedomia si, ze je to trosku neskutocne, ze to ma asi hacik. ibaze, ked im to hovori, hovori tak prevedcivo (on je z tych, co by aj z jalovej kravy tela vymohol), ze proste uveris. a zesa, tiez ti po chvili, ked si ta dobre vychutna, povie, ze to bolo vymyslene, aby si ta vychutnal druhy raz, ked sa durdis, ze ta nachytal. (sun)

maciatko31, Ut, 22. 12. 2009 - 05:38

My sme už za tie roky trošku vytrénovaní, že to netreba ťahať do takého extrému, aby som sa durdila. V niektorých situáciách človek nemá zmysel pre humor, ale zo začiatku tiež nepoznal hranice.

kika82, Pi, 18. 12. 2009 - 14:30

(y) ;-) (giggle)

novacka, Ne, 20. 12. 2009 - 14:11

Ahoj Kika, moj drahy si tiez vymysla - co sa tyka kolegyn a podobnych zalezitosti, neprizna ani keby co bolo.A po patrani som zistila, ze moj drahy muzicek ma potrebu si sam sebe dokazovat ze je este vo svojom veku "ziadany". Raz sme si boli spolu posediet vonku na vinko a nejako k tomu dosla debata a -asi pod vplyvom toho vina -som mu povedala ze ci si nemysli , ze aj ja som ziadana? A ze mam napriklad v praci kolegov, ktorym nevadi ze som vydata a ze ja sa s nimi rada hram tu flirtovaciu hru, ked ich namotavam a potom odmietnem. A moj muz, ze ved mas "starych" kolegov a ja ze -mne sa vzdy pacili starsi muzi a imponuje mi, ked je ochotny pre mna riskovat to co ma. A povedala som mu, nech si ma vazi, lebo inak aj ja si potom budem chciet "dokazovat".A ze sam mozno ani nevie co ma doma a mal by si to viac strazit.(giggle) Ja si myslim,ze nikto nemoze dat za toho svojho ruku do ohna a lepsie je nepatrat aby nas neporazilo. Ked mas podozrenie, over si, ale zbytocne rozpiplanie asi vztahu skodi.

kika82, Ne, 20. 12. 2009 - 20:06

presne tak ja si proste myslim ze moj chlap potrebuje vediet ye je ziadanz.. nechapem, ja mu stale dokazujem ze je ten naj.. ale asi je to malo.. oni potrebuju vediet ze su playboyi...

lydusha (bez overenia), Ut, 22. 12. 2009 - 09:13

"oni potrebuju vediet ze su playboyi"

Nie vsetci. Nezovseobecnuj.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama