reklama

Taliansky slepačí vývar

Pridal/a diabambulka dňa 16. 04. 2013 - 22:02 - Recepty diabambulka
Taliansky slepačí vývar, Polievky, recept, diabambulka

reklama

Chutný vývar troška inak ako ho poznáme...

Ingrediencie
2 kusov kuracie chrbty
1 kus cibuľa
3 strúčiky cesnak
5 kusov nové korenie
5 kusov celé čierne korenie
4 kusov paradajky
  štipka soľ
  štipka muškátový kvet
150 gramov rezance
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

Očistené umyté kuracie chrbty vložíme do hrnca, zalejeme vodou, osolíme, pridáme celé nové korenie, celé čierne korenie, na plátky nakrájaný cesnak, a na kolieska nakrájanú cibuľlu. Varíme všetko pomaly na miernom ohni, aby sa nám uvaril silný kurací vývar.

Potom kuracie chrbty vyberieme a mäso oberieme. Vložíme späť do vývaru.

Pridáme plátky olúpaných sparených paradajok. Polievku dochutíme štipkou muškátového kvetu. Polievku podávame spolu s uvarenými rezancami.

Výnos
8 Porcie
Celkový čas
1 hod, 50 minút
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
1 hod, 30 minút

reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama