reklama

Nechcela by som byť učiteľkou...

Pridal/a Iwa dňa 28. 06. 2013 - 08:34

reklama

Jasné, že nie iba kvôli tomu, že na moje nervy sú niekedy aj tie moje dve vlastné deti veľa. Ale dnes ráno som v každej druhej detskej rúčke videla "bonboniéru" (správne dezert, ale slovíčko bonboniéra sa mi páči :-) ). A predstavila som si, že by som dostala, no povedzme, tak 10 bonboniér :-O Čo s nimi? Kto ich zje? Zahodiť ich by mi bolo ľúto, aj keď nepatria medzi zdravé poživatiny. Snažím sa schudnúť... a niekto mi dá bonboniéru, tak by som asi nadšená nebola, že takto chce prekaziť moju snahu :-P Možno by som mu ju aj o hlavu otrepala (giggle) Ak by som bola bacuľatá veľmi, to si radšej ani nepredstavujem... možno aj depku by som mala z toľkej čokolády. Štíhla, zdravo žijúca a športujúca pani učiteľka by bonboniéry asi tiež nevyužila. Rozdať deťom? Kedy? Teraz pri vysvedčení? Hmm, aby sa neprejedli a aj niektorí rodičia by sa mohli uraziť, že som takto "neúctivo" naložila s ich darčekom :-| Takže fakt by som nechcela byť učiteľkou - nevedela by som, čo s toľkými bonboniérami. Ale možno je v každej zborovni špeciálny trezor na sladkosti a keď je zle, tak dostávajú učiteľky čokolády na ukľudnenie, aby tie decká nepozabíjali ;-)
Hurá prázdniny! Oddýchnite si, panie učiteľky, aby ste sa zase od septembra mohli na tie naše decká pekne usmievať (heart)


reklama

reklama

nemozna (bez overenia), Pi, 28. 06. 2013 - 11:05

A preto nedávam bonboniéry.

Ariesa, Pi, 28. 06. 2013 - 11:26

:-D mamina planuje stretko zo skoly, kazda/kazdy donesie co moze: u mna na zahrade ; ja zveziem koho treba ; napeciem ; spravim pamiatkovy predmet ; a ja dievcata, zariadim spickovy alkohol vsetkeho druhu, nic nenoste ... takto nejako mi to mama povedala a ja na to ... ta s tym alkoholom, to je pani doktorka, ze? (rofl) aj som veru trafila :-) , taka klasika, ked je obvod na dedine :-) ;-)

Pekne prazdniny, nasim ucitelkam! (sun) (flower)

georgina, Pi, 28. 06. 2013 - 11:58

Práve sme sa vrátili s bambuľkou zo slávnostnej rozlúčky zo škôlkou - všetky deti doniesli kvety. Pani učiteľky vyzerali veľmi potešene :-) (flower) (flower) (flower)

Prajem pohodové prázdniny všetkým :-) (sun) (sun) (sun) (sun) (sun)

fantika, Pi, 28. 06. 2013 - 14:21

hm no my patríme k tým co veru bonbonieru niesli..dcérka tak vybrala,ze ona chce dat radsej cokoládku tak som to na nu nechala..teraz vraví ze ucitelka dostala asi 3 bonboniery a ostatné kyticky..ale zas nie od vsetkých detí..niektorí nedoniesli nic..ja byt ucitelkou potesilo by ma hocico cím by ma ziacik obdaroval,ved to dáva zo srdca..a nemyslím ze taká bonboniera sa poprípade nedá posunút dalej,ked uz tá ucitelka to sladké papat nechce.. :-) skor ma zarazí ked niektorí nedonesú vobec nic,myslím ze malú pozornost si ucitelka koncom roka urcite zaslúzi.. :-)

lua, Pi, 28. 06. 2013 - 16:01

mne by to bolo jedno, veď stále sú v rodine nejaké sviatky, určite by som ich ďalej posunula, aspoň tie ktoré by zostali nezjedené (giggle)

SYLVUSH, Pi, 28. 06. 2013 - 16:53

(y) som toho istého názoru

Kamila, Pi, 28. 06. 2013 - 17:48

Osobne by som vsetky do tyzdna zjedla, tie odolnejsie mozu podarovat. :-) Ale urcite by som nechcela byt ucitelka, to néééni na moje krehké nervy. (giggle) všetky majú môj veľký obdiv. (sun)

bigmama, Ne, 30. 06. 2013 - 00:05

tu sa nedava ucitelom na konci skolskeho roka nic...ja prave rozmyslam, ze by som podarovala kvetinku pani ucitelke v skolke, hoci ju syn bude mat este aj na buduci rok, ale tento rok veru sa syn vela poducil aj vela aktivit, ci uz kulkturnych, alebo vychovnych s nimi organizovala, tak sa podakovat za jej pracu, len take male "dakujem" za program, ktory s nimi pripravila na ulicovu slavnost tunak v jednej dedine ju velmi potesilo, lebo tu to beru akosi ako samozrejmost, ze ucitel vymysla, zamestnava, uci deti a organizuje im vylety...ale ked treba hromzit, to vie kazdy, len dakovat sa akosi zabuda...a to som sa naucila tu od vas, ze ked je za co, hoci je to v niecej naplni prace, treba docenit ich snahu... (flower) a tak ten kvietok, asi kupim ( nechcem, aby to vyznelo tak, ze si ju "kupujem")....a aj pre dcerinu ucitelku, kedze tento rok konci prvy stupen a ako som spominala, uz ide do "velkej" skoly v meste ;-) osobne citim, ze je za co podakovat (sun)

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama