reklama

Nerozumiem tomu

Fany1000 , 23. 07. 2013 - 13:46

reklama

Dievčatá, v poslednej dobe mi chodí na mail táto správa. Nerozumiem, čo to chcú. Už som aj klikla na priložený link,ale ja po anglcky neviem. Viete mi poradiť? Tu je obsah mailu:

Vážení E-mail užívateľa;

Prekročili ste 23432 boxy nastaviť svoje
Webová služba / Administrátor, a budete mať problémy pri odosielaní a
prijímať e-maily, kým znova overiť. Musíte aktualizovať kliknutím na
odkaz nižšie a vyplňte údaje pre overenie vášho účtu

Prosím, kliknite na odkaz nižšie alebo skopírovať vložiť do
e-prehliadač
pre overenie Schránky.
webmailupdate29134.jimdo.com/
Pozor!

Ak tak neurobíte, budú mať obmedzený prístup k e-mailu schránky. Ak sa
nepodarí aktualizovať svoj ​​účet do troch dní od aktualizácie
oznámenia,
bude váš účet natrvalo uzavretá.

S pozdravom,
System Administrator ®


reklama


reklama

Ariesa, Ut, 23. 07. 2013 - 14:06

neklikat, nevyplnat. ta sprava je takto po slovensky? to im prelozi automaticky prekladac a spamovi boti rozposielaju kade-tade. ak by ti prislo nieco od administratora, bolo by to gramaticky spravne.

mimochodom "jimdo.com" asi nie je stranka, kde mas zalozeny mailovy ucet (gmail, centrum, zoznam, ...)? takto najjednoduchsie si mozes kontrolovat, ci je to tvoj admin.

Fany1000, Ut, 23. 07. 2013 - 22:16

Majka, áno, prekopírovala som to priamo z emailu. No, pvý raz som vyplnila aj mailovú adresu aj heslo :-O . Potom mi to prišlo znova a znova. Asi by som si mala zmeniť heslo, však? Hrozí nejaké riziko? Nevieš? Inak, vďaka (hug)

Ariesa, Ut, 23. 07. 2013 - 22:56

ahoj, ano zmenit heslo. este mozes - niekde pri zozname mailov alebo pri citani konkretneho mailu by si mohla mat tlacitko: "oznamit spam". tak oznac, moze ti to potom automaticky filtrovat a budes mat pokoj. neodporucam mat rovnake heslo na internetbanking, mail a pre prihlasovanie na fora. NEMUSI byt kazde heslo ine, ak mas viac bank, mailov, webovych uctov ... ale aspon si zaheslovat tieto 3 skupiny zvlast.

akalenkak67, Ut, 23. 07. 2013 - 23:31

Odignorovať,nič nevyplnať.Je to spam cez ktorý si môžeš narobiť problémy.Ked si už potvrdzovala,radšej zmen heslo.MM mal s tým nemalé problémy.Mal nabúraný dokonca účet.Kontaktovala ho dokonca banka že na príkaz má málo prostriedkov.Ja emaily takéhoto typu automaticky posielam nahlásenie spamu.Oni ho po čase bloknú sami.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama