reklama

Umelé mlieko

mimina , 19. 09. 2013 - 11:17

reklama

Ahojte milé naničmamy.
Potrebujem poradit. Mám 15 mesačného syna, ktorého plne kojím a to doslova vo dne, v noci (aj 5-6x) na požiadanie. Rada by som ho odstavila, pretože s manželom plánujeme druhé dieťa a netrúfam si byť tehotná a sučasne kojiť. Kúpili sme malému UM, ale odmieta ho. Jedína vec, kde zje umelé mlieko je mliečna kaša zarábaná s vodou. Nepozná cumeľ ani flašu. Už raz mi odmietol flašu i UM ked mal 4 mesiace a ja som bola chorá. Mala som 40tky horúčky a doktori ma strašili že nebude chcieť piť, no on chcel a stal sa závislakom na prsíku... Co s tým?


reklama


reklama

Lenka R, Št, 19. 09. 2013 - 11:28

Mimina , maličký možno neodmieta UM, ale cumeľ. Môjho syna som tiež dlho kojila a vôbec nechcel do pusinky ani cumlík a ani fľašu - ani za svet. Pritom už papal aj iné , ale len z mištičky lyžičkou alebo pil z pohárika s takým nadstavcom s dierkami. Skús mu UM dať do pohárika namiesto do fľaše .

mimina, Št, 19. 09. 2013 - 11:40

Skúsila som dať UM do do pohárika s nadstavcom aj do normalnej šálky a nic. Max si dal dva glgy. Inak vodu nema problem vypit zo šálky (s mojou pomocou) či z flašky so slamkou (to zvládne aj sám).

barby, Št, 19. 09. 2013 - 12:35

Ako sestra s detskej ambulancie ti chcem poradiť mliečko Sunar, lebo má príjemnú chuť na rozdiel od iných mliek. A ak neuspeješ, 15 mesačné dieťa už môže aj normálne kravské mlieko. Len teda nie trvanlivé, to už neobsahuje pomaly žiadne živiny. Skôr mlieko čerstvé. Ak ho nebude chcieť piť, tak sa mu ho snaž schovať v ostatnom jedle napr. mliečne polievky, omáčky , kaše, syry, jogurty. Sú deti čo odmietajú mlieko, s tým nič nenarobíš. Držím palec

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama