reklama
Ryžové cestoviny s jarnou sezônnou zeleninkou a grilovaným tuniakom
Ingrediencie
100 | gramov | ryžové cestoviny |
150 | gramov | zelenina |
50 | gramov | maslo |
200 | gramov | tuniak čerstvý |
kus | sójová omáčka |
Postup
Ryžové cestoviny si uvaríme v osolenej vode (5-10min.)Precedíme,prepláchneme studenou vodou. Na masle si opražíme pripravenú zeleninku, jemne ju osolíme. Cerstvého tunniaka pokvapkáme sójovou omáčkou, nakrájame na menšie kúsky a krátko (1-2minutky) sprudka opražíme na olivovom oleji. Pridáme pripravenú zeleninku, ryžové cestoviny, rýchlo prehrejeme na panvici a servírujeme
Doplňujúce poznámky
jednoduchý, až prekvapujúco chutný recept
Výnos
1 Porcie
Celkový čas
15 minút
Čas prípravy
15 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Šalátová omáčka s medvedím cesnakom
dasa_
Šalátová omáčka s medvedím cesnakom
Milujem túto omáčku, pripomína mi detstvo. Okrem klasickej sladkokyslej verzie s kôprom môžete vyskúšať aj verziu s medvedím cesnakom
Zamatová roláda
Slavka K | Zamatová roláda
Zamatová roláda
Vyborný sviatočný zákusok s kakaovým korpusom bez múky a dvoma druhmi krému. Ak chcete aj krém bez múky, môžete múku nahradiť 1,5 balíčkom Zlatého klasu.