reklama

Bilingualne gymnazium

SpeedCuberka , 30. 08. 2014 - 16:32

reklama

UChcem sa opytat ci si myslite ze mam sancu dostat sa na bilingualne gymnazium v Ziline alebo v Sucanoch? Som osmacka a neucim sa na same jednotky ale tak jedna dve dvojky a inak jednotky a nemam ziadny diplom z olympiad ale myslim ze mam talent na Anglictinu... co myslite? :-| :-(


reklama


reklama

Kamila, So, 30. 08. 2014 - 17:29

Predpokladám, že na obe školy berú podľa toho ako sa ti podarí spraviť prijímace skúšky z anglického jazyka a pravdepodobne aj zo slovenčiny a matematiky, tu si nie som istá. Ak ich spravíš výborne, nevidím dôvod prečo by ťa nemali vziať. Takže ti ostáva len si overiť z čoho sú prijimačky a zabrať ešte viac v daných predmetoch.

lua, So, 30. 08. 2014 - 21:33

závisí to od toho, ako spravíš prijímačky + talentovky. Šancu má každý. Držím palce

adus, Po, 01. 09. 2014 - 09:49

Hmmm,nechcem byť za hnusnú a nepoznám pomery v Žiline ani Sučanoch, moja dcéra chodila v BA na francúzske, keď robila prijímačky z 8 triedy (vtedy to ešte šlo), tak šance stáli 1:8 (teda rozumej, z 8 prihlásených sa jeden dostal) a prijímačky síce spravila, ale nedostala sa. O rok neskôr, keď išla z deviatky, šance boli ešte horšie - 1:10 - ale ona to už mala "odskúšané" a tak sa lepšie pripravila a dostala sa.
Ale teda, tie šance v BA skutočne nie sú také, že dostane sa každý - na to francúzske sa bežne hlási od 500 detí vyššie a berú tak 50 ....

eva m, Po, 01. 09. 2014 - 10:25

v Sucanoch su na prijimackach velmi narocne kriteria. Na bilingválnom belgickom lyceu v Ziline takisto. Na obidve skoly byva velky naval. Ak mas zaujem o studium na týchto skolach, odporucam zvazit si, ci naozaj o to stojis a ak ano, zabezpecit si riadne doucovanie, riadne zabrat v skole a perfektne sa pripravit na prijimacky. A ratat s nieistym vysledkom. Dalsia vec je, ze studium na týchto skolach je velmi narocne a vyzaduje si vela, vela ucenia. To si treba vopred uvedomit. Drzim palce.
Eva (sun)

SpeedCuberka, Po, 01. 09. 2014 - 21:05

Dakujem za kazdy komentar moc moc moc :-* :-) (sun)

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama