reklama
Je to super mňamka v rámci delenej stravy.
Ingrediencie
1 | kus | hokaido |
700 | gramov | morčacie mäso |
1 | kus | cibuľa |
trocha | soľ | |
trocha | grilovacie korenie | |
trocha | olivový olej | |
trocha | sójová omáčka |
Postup
Mäso nakrájame na tenučko a necháme na noc marinovať – marináda: olivový olej olej , soľ, adžika korenie alebo grilovacie korenie, sójová omáčka.
Tekvicu očistíme a nakrájame na kocky, orestujeme na jednej panvici . Mäsko orestujeme na druhej panvici. A potom spojíme dokopy, trošku podlejeme vodou a podľa potreby dochutíme.
Výnos
4 Porcie
Celkový čas
30 minút
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zelenina pečená v rúre
Kamila | Zelenina pečená v rúre
Zelenina pečená v rúre
Rýchla a jednoduchá príprava zeleniny, ktorá si vás získa nielen krásnymi farbami, ale hlavne chuťou. Zeleninu môžete použiť ľubovoľnú, hodia sa aj šampiňóny. Zemiaky som piekla, aby tam mala rodina aspoň niečo známe.
Hrnčekové kakaové palacinky
Slavka K | Hrnčekové palacinky
Hrnčekové kakaové palacinky
U nás veľmi obľúbené, vláčne kakaové, palacinky, deti ich majú veľmi radi. Hrnček používam väčší cca 400 ml.