reklama

Moje babo znova padlo na hlavku :/

peej , 12. 06. 2015 - 22:40

reklama

Dobrý večer žienky, poviem to na rovinu... potrebujem upokojiť lebo trapoším... moje bábo, mi pred cca mesiacom padlo na z postele a udrelo si hlavičku, samozrejme hneď sme bežali na pohotovosť, keďže malá bola čulá, hrala sa, proste žiadne známky, že by sa jej niečo stalo, nerobili nám ani rtg a poslali nás domov s tým, aby sme ju pozorovali. Našťastie sa nič nestalo. Teraz však malá padla mojmu otcovi z kočíka, proste sa nahla a vypadla, nebola zapnutá, lebo som jej šla obliekať mikinu po ktorú som bežala do domu a v tom čase ju strážil otec, bol to fakt moment. Malá padla hlavkou na beton.... hned, ked som začula plač vybehal som po ňu, na čele modrina a mala to trochu opuchnuté. Upokojila sa v podstate do minúty. Rovnako ako pri prvom páde, normálna, veselá, nevracala, zreničky boli ok, tak sme sa rozhodli, že na pohotovosť nepojdeme a budeme ju sledovať, stále je všetko v poriadku. Stále rozmýšlam, či sme nemali ísť na pohotovosť, ale moj muž a všetci doma ma upokojujú, že ak nemá príznaky, tak sa nemusím báť. Mama mi dokonca začala hovoriť historky ako sme jej my popadali.... Keď ja viem, že je v pohode, ale musím sa mučiť tým, že stále myslím na to, že sa jej niečo stane a popritom viem, že jej nič neurobia na pohotovosti, kedže nemá príznaky. Čo vaše deti, aj tie popadali a nebežali ste na pohotovosť? 


reklama


reklama

Kamila, So, 13. 06. 2015 - 15:30

ObjímamObjímamObjímamPrajem aby všetko bolo v poriadku, chápem, že ako mama sa asi trápiš obavami a výčitkami. 

zuza2, So, 13. 06. 2015 - 23:10
Moja spadla na hlavu a to rovno z poschodovej postele.išli sme ns pohotovosť tam mi doktor povedal po tom ako som žiadala aj listok na nerologiu že som histerka,ale poslal nas.teraz sa už z toho smejeme ale vtedy mi nebolo všetko jedno.naštastie to bolo len udrete a od vtedy sa smejeme ked jej niekto povie,že je padnuta na hlavu,že ano veď má na to aj papier.neboj bude to v poriadku,len ju pozoruj či nevracia a nie je malatna,také veci sa deťom stavaju.
X007, So, 13. 06. 2015 - 23:32

Ak sa neprejavili ine priznaky ako opuch ci modrina,malo by byt dietatko v pohode. Ono sa tie dietka az neuveritelne rychlo regeneruju, priam na bunkovej urovni, neboj.

Nasa prvorodena ked mala tri mesiace, tak sme sli na dovolenku a ja som ju uspaval v takom tom nositku, co sluzilo ako autosedacka ci ako sa to vola, a ked sa to rozkliklo, tak z toho bol taky "kosicek".  No a tak som s nou vehemente maval, az som ju katapultoval na hromadu strku, normalne oblucikom.... Ani moc neplakala :) Tak sme si povedali, ze to ostane medzi nami a tesi sa dodnes dobremu zdraviu :oD...a ked bola starsia tak cupkala pred nami na plazi a ja som chcel hodit zabku a trafil som ju rovno do hlavy, nepytaj sa ako, lebo sam neviem. Tiez nerevala, len jej bolo cudne, kde sa vzal kamen na ludoprazdnej plazi bez stromov. To jej aj krv isla, ale v pohode :)

Ked mala asi 4 roky, tak som ju chodil "vencit", ja som si na ihrisku sadol na lavicku a cital noviny a ona lietala kade tade a neraz sa mi stalo, ze nejaka mamina s hysteriou v hlase mi trhala noviny ze, Nie je to nahodou vase dieta? Dvihnem zrak a mala vysi na vrchu tej vysokej preliezky (raketa sme to volali), nohy v lufte...Tak na nu kricim, ze nepredvadzaj sa a pod dole...maminy chytali infarktove stavy :))

A to nehovorim o veciach ako lyzovanie a korcule a podobne. Neboj, bude este horsie :D

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama