reklama

Niet nad vzrušujúce kombinácie

Kamila , 10. 05. 2017 - 11:45

reklama

Keď sa sila ženy a sila Luny v spojí  jedno, to je taká nádhera. Chichocem saVeľký úsmevVáľam sa od smiechu po podlahe

Zväčša si PMS či spln odnesie u mňa vnútorná nervozita, hlavička na gumičke, občas zabrešem ... , pre vlastné potešenie bohate postačí... Ale keď sa oba prekrásne javy spoja do ešte krajšieho súznenia. Na svete je fúria, chrliaca síru a oheň. Jediné šťastie, že len krátkodobo, bo tento stav rýchlo vystrieda únava...Hambím sa

A dnešná noc, tá bola najsamkrajšia. Už dávno som si ju tak nevychutnala. Dvakrát som sa z postele vytrepala čítať knihu .... Niežeby bola až taká zaujímavá, ako sa mi za svet spať nechcelo, nedalo ... a ja som riešila neriešiteľné ... Pomedzi romantické čítanie som zopár banánov požula, uzavrela to dvojnásobnou dávkou, ľubovníkových kvapiek , aby som okolo štvrtej konečne zaspala ... Nezvyknem také nacvičovať ..., však šoférovať mi treba ...

Rozmýšľam na čo sa vyhovoriť, či na exceletný spln, akčné hormóny, polobesnú hlavu ... Ta neviem či zase skončím v štýle "Mal ďabel vyhvarku, zabil babu v jarku bo bula cma ..." Však aj počasie máme radostné, sviežo, ale to tuším k tomuto obdobiu mája aj kus patrí ... Žiadne erupcie na Slnku?

Dievčatá ako sa darí vám snívať? Voľačo tu bolo načate pri inej debate o snoch, vždy lepšie divé sny ako žiadne. Úsmev


reklama


reklama

Dzeny, St, 10. 05. 2017 - 13:30

Toto som mávala aj ja pri splne, ale nejako ma to prešlo. Neviem či navždy, alebo len dočasne.  Inak, toto je dobré:) "Mal ďabel vyhvarku, zabil babu v jarku bo bula cma ..."

púpavienka, St, 10. 05. 2017 - 13:59

Si predstav čakala som bezsennú splnovú noc a ja som spala ako zabitá a mala som plno snov ale také nejaké radostné dokonca aj s hovnami to by mali byť zrejme peniaze, vlastne sa mi snivalo celúnoc. Pred dvomi týždňami som sa týždeň mordovala so servítkami, triedila fotila a vkladala do galérie a znovu a znovu až som prišla na to že toto už nezvládam a netreba mi to, no a čakala som ako sa mi bude s tými servítkami snívať a nič, až táto noc bola aj o servitkach a ku všetkým kôpkam som pridavala takú dosť namočenú a nijak nie peknú servítku ale to vraj bolo dôležité a tak som stále prekladala a bola som šťastná ako už končím. Takže neviem ale ja som sa ráno zobudila naozaj vo veľmi dobrom stave a oddychnutá.

Evka1223, St, 10. 05. 2017 - 17:20

Dievčatá, spln-nespln, hormóny-nehormóny.....ja som ako zaľahla, tak som sa aj zobudila Chichocem sa Vážne, schúlená na ľavom boku (má sa/malo by sa vzhľadom na srdce vraj na pravom) som zatvorila oči a v tej istej polohe som ich aj otvorila. Zaujímalo by ma, či som sa celý čas nepohla....či som sa hýbala toľko až som skončila kde som aj začala Veľký úsmev Ako zistím? Kameru si nainštalujem ?

Dzeny, Št, 11. 05. 2017 - 15:39

Evka, tak toto by som chcela zažiť, že sa zobudím ako si ľahnem. Ja teda spím ako drevo, ale vraj v noci robím hocičo. Pár dní dozadu som mladému šupla takú lakťom, že má opuchnutý nos. Niekedy sa vraj posadím, poobzerám sa, potom si zas ľahnem...Vraj mám v noci ambície anektovať aj chlapovu polovicu postele, ten si ju musí silou brániť:))) Ja by som tiež potrebovala kameru, lebo si nie som vôbec vedomá, že by som toto v noci robila:)

anjeli, Pi, 12. 05. 2017 - 22:34

Aha ho, čo sme sa my dve dohodliPrekvapenie? Ja som svojmu mužovi až dvakrát v tento týždeň uštedrila ranuSmútok. Aj som sa nato zobudila, že som mu raz pleskla facku a na druhý raz zas pichla do oka... chúďa moje. Čo sme zo splnu nejakú bojovú náladu pochytiliChichocem sa?

Kamila, Ne, 14. 05. 2017 - 10:37

ešteže neskončil s monokľom Chichocem sa

anjeli, Po, 15. 05. 2017 - 12:36

možno nabudúce Veľký úsmevpri najbližšom splne líznutom PMS Chichocem sa

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama