reklama

Mohyla na Bradle,Velestúr-poradte

Pridal/a dan-cula dňa 04. 06. 2017 - 18:27

reklama

Chcem isť na Bradlo a potrebujem poradiť ak máte skusenosť:pojdem vlakom zo Žiliny.Je lepšie ist z Košarísk alebo z Bánoviec?Pozerám spojenia no "hrúza".

To čo sa mi pozdáva je ZA-NMn/V-Bánovce..Hladala som nejaké diskusie no akosi nič...

Podobne je to aj z Kremnice na Tri kríže a Velestur...

Viete moji spoločníci na cestach teraz nemožu tak chcem isťaj sama-preto sa pýtam ako blbá..hlavne preto aby som zvážila či to sama urobím..ďakujem


reklama

reklama

dan-cula, Ne, 04. 06. 2017 - 19:06

kurňa-to malo byť-Brezová pod Bradlom a nie Banovce...Chichocem sa

novanka, Ne, 04. 06. 2017 - 19:40

Ja cestu neporadím, nepoznám to tam vôbec, ale boli sme asi pred mesiacom autom a veľmi odporúčam. Bola som tam ako dieťa, teraz po veľa rokoch opäť, ale to miesto ma neskutočne očarilo. Nádherné a majestátne.

balalajka, Po, 05. 06. 2017 - 08:30

Ak si to dobre pamätám, tak stanica je od Bradla ďaleko. Brezová je dedina Mrkám... nejaké taxi a spol tam isto premáva, ale aby ste sa viac nenachodili pod Bradlo ako naň Veľký úsmev. Asi by som šla na Myjavu a odtiaľ autobusom. Teda ja som odjakživa - za mlada k starým rodičom - tak chodievala z Trenčína.

A vieš čo? Urobila by som si 2 dňový výlet autom - čoskoro budú Myjavské folklórne slávnosti - http://www.folklorfest.sk/5991-medzinarodny-folklorny-festival-myjava-2017-58-rocnik/ ... by som tam na deň aspoň šla, niekde hlavu poblíž sklonila a na druhý deň by sme sa ešte štverali na Bradlo ... alebo by sme sa tam dali odviesť Vyplazený jazyk.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama