reklama

Pečená fašírka s hubami

Pridal/a Tuti dňa 29. 09. 2017 - 16:24 - Recepty Tuti
Pečená fašírka s hubami, Hlavné jedlá, recept, Tuti

reklama

Hubová sezóna je tu. Táto kombinácia mäsa a húb chutí vynikajúco a prevonia celú kuchyňu.

Ingrediencie
300 gramov huby
500 gramov mleté mäso
1 kus cibuľa
2 strúčiky cesnak
2 kusov vajce
2 kusov rožky
  trocha biele korenie mleté
  čajová lyžička rasca drvená
  čajová lyžička majoránka
  trocha petržlenová vňať
  trocha strúhanka
  trocha mlieko
  trocha soľ
  trocha olej
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme huby, soľ, mleté biele korenie, rascu a pražíme, kým huby nezmäknú. Rožky nakrájame a namočíme do mlieka. V miske si zmiešame trochu vychladené huby, mleté mäso, rožky namočené v mlieku/vyžmýkané/a majorán. Podľa potreby zmes zahustíme strúhankou a vtlačíme do vymastenej formy. Pečieme 50-60 minút 200 stupňov Celsia / plyn 4-5/

Uvedenú zmes môžeme vytvarovať aj ako jednotlivé fašírky, obaliť v struhanke a vypiecť.

Dobrú chuť.

 

Výnos
8 Porcie
Celkový čas
1 hod
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
50 minút

Ďalšie recepty


reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama