reklama
Rýchla, zdravá večera...
Ingrediencie
1⁄2 | hlávka | ľadový šalát |
2 | kusov | paradajka |
1 | plechovka | ananás |
1 | plechovka | kukurica |
200 | gramov | tuniak v oleji |
1 | polievková lyžica | med |
2 | polievkové lyžice | citrónová šťava |
1 | polievková lyžica | olivový olej |
trocha | soľ | |
trocha | mleté čierne korenie |
Postup
Šalát si natrháme do misy, pridáme na plátky nakrájané paradajky, scedené kúsky ananásu, kukuricu. Pripravíme si nálev - 2 PL šťavy z ananásu, olej,med,citrónovú šťavu, soľ, korenie spolu vymiešame. Prelejeme šalát a pomiešame. Na záver opatrne zamiešame plátky tuniaky aby sa moc nepodrvil. Ozdobíme čiernymi olivami.
Doplňujúce poznámky
Na miesto tuniaka môžeme použiť natrhané kuracie mäsko.
Výnos
4 Porcie
Celkový čas
20 minút
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zelenina pečená v rúre
Kamila | Zelenina pečená v rúre
Zelenina pečená v rúre
Rýchla a jednoduchá príprava zeleniny, ktorá si vás získa nielen krásnymi farbami, ale hlavne chuťou. Zeleninu môžete použiť ľubovoľnú, hodia sa aj šampiňóny. Zemiaky som piekla, aby tam mala rodina aspoň niečo známe.
Hrnčekové kakaové palacinky
Slavka K | Hrnčekové palacinky
Hrnčekové kakaové palacinky
U nás veľmi obľúbené, vláčne kakaové, palacinky, deti ich majú veľmi radi. Hrnček používam väčší cca 400 ml.