reklama

Čínske rezance s pak choi a shimeji

Pridal/a M.á.r.i.a dňa 08. 02. 2018 - 15:06 - Recepty M.á.r.i.a
Čínske rezance s pak choi a shimeji, Hlavné jedlá, recept, M.á.r.i.a

reklama

Obed pokračoval bezmäsito a vitamínovo.

Ingrediencie
1 kus mrkva
3 kusov jarná cibuľka
4 strúčiky cesnak
1 kus pak choi kapusta
150 gramov shimeji
2 polievkové lyžice sezamový olej
3 polievkové lyžice sójová omáčka
2 polievkové lyžice chilli omáčka sladká
1 polievková lyžica trstinový cukor
1 polievková lyžica sezam
400 gramov čínske rezance
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

Zeleninu si očistíme, huby pooddeľujeme,jarnú cibuľku nakrájať na väčšie šikmé kusy, mrkvu na šikmé plátky (robím šranbou), cesnak na drobno. Všetko restovať na troche oleja, pridáme huby shimeji, trochu trstinového cukru a necháme skaramelizovať. Pridáme sójovú omáčku, chilli omáčku a zalejeme trochou vody. Necháme vydusiť, pridáme na väčšie kusy nakrájanú kapustu pak choi a rezance, všetko spolu prehrejeme. Rezance urobiť podľa návodu. Pomiešame prípadne dochutíme soľou alebo ešte sojovou omáčkou, limetkovou šťavou. Môžeme posypať sezamovými semiačkami... u nás bol veľký hlad, nestihla som ( chichi zabudla som )

Výnos
4 Porcie
Celkový čas
50 minút
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
30 minút

Ďalšie recepty


reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama