Ryby, rybky, rybičky...u nás môžu byť, máme ich v obľube a tak ďalšia inšpirácia na ľahší obed ... kým príde na rad šunková kreácia
4 | kusov | fileta zo zubáča |
1 | plátok | maslo |
trocha | soľ | |
trocha | mleté čierne korenie | |
400 | gramov | tagliatelle |
150 | millilitrov | šľahačková smotana |
1 | milligram | maslo |
1 | polievková lyžica | chren čerstvý |
trocha | biele korenie | |
1 | polievková lyžica | Gouda |
2 | kusov | cvikla |
Filet ryby s osušíme, osolíme a posypeme čerstvo pomletým korení. Na masle osmažíme najprv kožou hore do chrumkava a potom otočíme a opečieme z druhej strany.
Na masle trochu opečieme na jemno nastrúhaný chren, zalejeme smotanou a necháme prevrieť. Tagliatele uvaríme na skus a pridáme do smotanovej omáčky, pridáme syr, ktorý to zahustí. Nedoporučujem parmezám je moc výrazný a zoberie tú chuť chrenu.
Ako príloha hranolky z uvarenej cvikle len trochu prehriate.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Kari rizoto s kuracím mäsom a zeleninou
Slavka K | Kari rizoto s kuracím mäsom a zeleninou
Kari rizoto s kuracím mäsom a zeleninou
Rýchle a chutné rizoto, keď nemám veľa času stáť pri sporáku.
Zelenina pečená v rúre
Kamila | Zelenina pečená v rúre
Zelenina pečená v rúre
Rýchla a jednoduchá príprava zeleniny, ktorá si vás získa nielen krásnymi farbami, ale hlavne chuťou. Zeleninu môžete použiť ľubovoľnú, hodia sa aj šampiňóny. Zemiaky som piekla, aby tam mala rodina aspoň niečo známe.