reklama

Zubáč na masle s tagliatelle smotanovo chrenovej omáčke

Pridal/a M.á.r.i.a dňa 27. 03. 2018 - 16:38 - Recepty M.á.r.i.a
Zubáč na masle s tagliatelle smotanovo chrenovej omáčke, Hlavné jedlá, recept, M.á.r.i.a

reklama

Ryby, rybky, rybičky...u nás môžu byť, máme ich v obľube a tak ďalšia inšpirácia na ľahší obed ... kým príde na rad šunková kreácia Chichocem sa

Ingrediencie
4 kusov fileta zo zubáča
1 plátok maslo
  trocha soľ
  trocha mleté čierne korenie
400 gramov tagliatelle
150 millilitrov šľahačková smotana
1 milligram maslo
1 polievková lyžica chren čerstvý
  trocha biele korenie
1 polievková lyžica Gouda
2 kusov cvikla
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

Filet ryby s osušíme, osolíme a posypeme čerstvo pomletým korení. Na masle osmažíme najprv kožou hore do chrumkava a potom otočíme a opečieme z druhej strany.

Na masle trochu opečieme na jemno nastrúhaný chren, zalejeme smotanou a necháme prevrieť. Tagliatele uvaríme na skus a pridáme do smotanovej omáčky, pridáme syr, ktorý to zahustí. Nedoporučujem parmezám je moc výrazný a zoberie tú chuť chrenu.

Ako príloha hranolky z uvarenej cvikle len trochu prehriate.

Výnos
4 Porcie
Celkový čas
45 minút
Čas prípravy
15 minút
Čas varenia / pečenia
30 minút

Ďalšie recepty


reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama