reklama

Akoby ich jedna mater mala...

dasa_ , 23. 09. 2018 - 13:51

reklama

Teda, ja neviem. Možno sa to tak zdá iba mne. Čím ďalej, tým viac mám pocit, že sa nielen herečky, ale v podstate všetky naše  celebrity, keď už prejdu cez istý vek, začínajú na seba podobať. Jak keby ich jedna mater mala. Alebo teda skôr  jeden plastický chirurg Veľký úsmevVeľký úsmev

Ja viem, klesnuté viečka nie sú nič moc. Blbo sa líčia, oči vyzerajú malé, unavené. Jeden z prvých príznakov staroby. Koža už tak nedrží, padá. Ale zato by im nemuseli všetkým vyťahovať to obočie až niekde k zátylku PohodaPohoda Lebo keď sa dobre neprizriem, tak už neviem, na koho sa vlastne pozerám :)

 

(píšem pozerajúc teleshopping...)

 


reklama


reklama

Dzeny, St, 26. 09. 2018 - 11:15

Súhlas:) Ja im aj rozumiem, živí ich aj tvár, ale tak dá sa starnúť aj trochu dôstojnejšie, než s prekvapeným výrazom v tvári, ktorý je dôsledkom kože natiahnutej niekam na zadok:)))

Ale  ako sa hovorí, nechodím v ich topánkach... Možno by som urobila to isté.

Potom si zas hovorím, že ja budem starnúť na úrovni ako Meryl Streep, Glen Close, Helen Mirren, Susan Sarandon atď. Nemám ilúzie, že by menované dámy neprešli nejakými ošetreniami alebo operáciami, ale vyzerajú normálne, až krásne, aj keď už majú vrásky. Majú štýl a charizmu, a to je najviac.

dasa_, St, 26. 09. 2018 - 11:19

priznám sa, že o tých viečkach dosť silne uvažujem. Zatiaľ dostali prednosť zuby a to bude celé tak minimálne na dva roky, aby nás to nezruinovalo Veľký úsmevVeľký úsmev. A potom sa začnem intenzívnejšie pozerať. Ale teda, existujú rôzne formy daného zákroku....

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama