reklama

O mojich želaniach

Pridal/a dasa_ dňa 11. 11. 2018 - 11:54

reklama

Stačí mi zaželať si a splní sa mi. Teda, fakt netuším, prečo to funguje iba v jednom špecifickom prípade PohodaPohoda. Zato v tomto prípade to funguje na 100%.

 

 Už som tu spomínala náš domáci "projekt" Blúdime vo všetkých krajským mestách na Slovensku Veľký úsmevVeľký úsmev

Dokonca som zistila, že v tomto projekte nie sme sami, minule mi známa spomínala, že ich musela z BB dokonca vyviesť polícia, neboli schopní nájsť cestu domov. Áno, BB máme aj my za sebou, dokonca opakovane....

 

Nejaký týždeň dozadu sme išli do Šurian. Chodievame cez Nitru. Bežne cesta trvá 2 až 2,5 hodiny. Tesne pred odchodom z domu som zahlásila, že za 4 hodiny sme na mieste. Manžel sa na mňa začudovane pozrel, že prečo, keď to trvá kratšie. Lenže v tomto momente už zjavne bola moja objednávka zaznamenaná. No a potom stačí sa na diaľnici s manželom zakecať tak, že sme zabudli odbočiť. Ale to sme zvládli pomerne rýchlo. Ešte furt bola rezerva, takže hurá do blúdenia po Nitre... Stačí zvoliť iný zjazd z R1 a o zábavú je postarané. Do 4 hodín chýbalo 5 minút.

 

No a včera Bratislava. Máme ju radi, len teda v tme sa to javí trochu inak. Z Auparku (návšteva výstavy kníh) do Eurovei (návšteva opery) trvá cesta slabých 10 minút. Len ja neprezieravo vyrieknem osudnú vetu: "Nezabudni na náš projekt blúdenia v krajských mestách". Objednávka už bola zaznamenaná. A tak sme si túto pôvodne krátku cestu spestrili návštevou Rakúska Veľký úsmevVeľký úsmevVeľký úsmev Našťastie sme s tým už viacmenej počítali a mali sme dostatočnú časovú rezervu.

 

Už mi ostáva iba zistiť, jak na to, aby to objednávanie platilo aj v iných prípadoch ....


reklama

reklama

lienka, Po, 12. 11. 2018 - 07:17

Veľký úsmevVáľam sa od smiechu po podlahePrekvapenieÁno.. stačí si priať

Kamila, Po, 12. 11. 2018 - 07:40
A vela ste videli z toho Rakuska? ;) Ja s mojim chodenim v pravu chvilu si nemozem dovolit taketo priania ;)
dasa_, Po, 12. 11. 2018 - 08:14

šak bola tma, vtedy je všetko rovnaké Veľký úsmevVeľký úsmev My sme take dva extrémy, ja by som chodila všade veľmi skoro a môj manžel neskoro, tak to musíme vyvažovať

balalajka, Po, 12. 11. 2018 - 08:39

Ja som tak podobne nejak úplne neviem prečo povedala pri vracaní sa zo služobky, že prídem o pol hodinu neskôr ako mi ukazovala navigácia. Proste sa mi nechcelo hnať, nech nemám nervy.

Trikrát som sa otáčala okolo mesta výjazdu - raz som netrafila výjazd, potom ďalší výjazd bol v oprave a keď som sa konečne dostala na dobrý smer, tak som ten "môj" zjazd z diaľnice minula ( nepomohla ani navigácia Váľam sa od smiechu po podlahe) ... suma sumárum ... ešte som aj meškala oproti tomu nadnesenému čase, ale za to mohol kamión pred Hrozenkovom Chichocem sa.

Amalka, Ut, 13. 11. 2018 - 10:24

jeeej aj ja som bola na vystave knih Srdce Daska, poviem Ti tajomstvo - BB je ZAKLIATE uzemie ako Bermudsky trojuholnik Veľký úsmevVeľký úsmevVeľký úsmev stadial sa neda trafit domov na prvy krat! Bonusova jazda s kamoskou - dve zapnute navigacie, totalne stratene v ciarach ciest a z radia provokater Nohavica: kam sme se podeli, kam sme se to podeli Váľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlahe Cesta do Detvy je tiez opradena niecim tajomnym. 
 

S malovanim casto cestujeme po celom Slovensku, casto na uplne nezname miesta. Smerove tabule akoby mali hodnotu celeho majetku republiky, tak na nich setria. Ale riadime sa heslom - domov sa vzdy trafi. My sme sa nestratili, len sme si kusok zasli Váľam sa od smiechu po podlahe 

dasa_, Ut, 13. 11. 2018 - 11:32

Velmi by ma zaujímalo, kto vlastne navrhuje to značenie ciest. Lebo teda, sú prípady, keď ako skoro domáca váham na istých miestach a dumám, kam by som išla, keby som nešla po pamäti....

 

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama