reklama

Bravčový hrebeň

Pridal/a Dzeny dňa 03. 12. 2018 - 18:12 - Recepty Dzeny
Bravčový hrebeň, Hlavné jedlá, recept, Dzeny

Dzeny | Bravčový hrebeň


reklama

Jednoduchý spôsob ako upiecť mäso. 

Ingrediencie
1 kilogram bravčové plece
  čierne mleté korenie
2 kusov cibuľa
  soľ
  horčica
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

Ingrediencie a ich množstvo sú orientačné, fakt netuším koľko vážilo mäso a slanina, jediné, čím som si istá, sú dve cibule:) Našťastie, toto je ten tip receptu, na ktorým netreba špekulovať. 

Mäso narežeme na plátky, ale nie úplne, asi 1 cm na spodku necháme nerozrezané, posolíme, okoreníme, potrieme horčicou. Medzi jednotlivé plátky poukladáme slaninu a cibuľu, dáme do misy. 

Pečieme na 180 stupňoch hodinu prikryté, potom ešte pol hodinu pečieme bez pokrievky, počas pečenia polievame šťavou, ktorú mäso pustí. 

Ochutiť to môžete ako chcete, naplniť tiež čím chcete. Ja som to poňala ako niečo medzi živánskou a cigánskou. :)

Výnos
8 Porcie
Celkový čas
1 hod, 40 minút
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
1 hod, 30 minút

Ďalšie recepty


reklama


reklama

M.á.r.i.a, Po, 03. 12. 2018 - 18:49

Tlieskam  Áno mňa, ešte šťastie že som až moc najedená Veľký úsmev . Vyzerá to veľmi dobre.

Dzeny, Po, 03. 12. 2018 - 19:56
Ja som zostala sama prekvapená, že to tak dobre dopadlo;)) nabudúce dám ale viac cibule, lebo tá je fakt super:)
M.á.r.i.a, Po, 03. 12. 2018 - 20:01

Robievam to aj ja ale viac z krkovičky a už som tam dávala aj papriku,paradajky. Zelenina so slaninou tam urobí svoje čiže aj cibuľa...bože už som zas hadná Váľam sa od smiechu po podlahe Hambím sa

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama