reklama

Odpočuté na Vianočných trhoch

Pridal/a dasa_ dňa 14. 12. 2018 - 12:51

reklama

Nevyšli tento rok Vianočné trhy v Košiciach, tak som aspoň na skok nakukla na tie naše. Mám ich skoro pod nosom, tak som ich len tak rýchlo prebehla.

Spomenúc sa na recept na NM, postavila som sa do najdlhšieho radu - skoro všetci chceli krúpnu babu. Až na tie dve starké o paličkách, čo stáli predo mnou. Vek tak 70+.

"Prosim si dva krát bezalkoholický punč.

Zatiaľ máme iba alkoholické, ten bez alkoholu privezú neskôr.

Tak nám dajte dva alkoholické"

Bez mihnutia oka zmenili svoju objednávku. Tak sa má žiť, neváhať, ale vychutnávať, čo život ponúka Váľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlahe. Nevzdať sa, proste svoje ciele meniť počas cesty. Brať, čo sa núka PohodaPohoda

Tak nezabudnime cez víkedn popri upratovaní a pečení aj na chvíľu zastavenia.


reklama

reklama

Kamila, Pi, 14. 12. 2018 - 15:06

To ja som rýchlo zamenila, vianočné harašenie som zamenila na šitie  renesančných šiat. Chichocem saVeľký úsmevVáľam sa od smiechu po podlahe Ako strih veľmi jednoduchý, až barz, len dva kusy ..., látka efektná, no ale už som dávno nešila a keď som okolo dvanastej v noci skončila so šitím a žehlením,  zistila som, že som dcere zabudla upiecť chleba ta som do jednej v noci čakala kým sa upečie Chichocem saVeľký úsmevVáľam sa od smiechu po podlahe Inak som zabudla, ze spodnu dlzku siat mam zarovnavat s opaskom a nie bez neho, ako bol to ozaj úplne neplánovaný zážitok.

Vieš, že ja som ešte v podstate na Vianočných trhoch nebola? Ako všeobecne, možno som voľakedy dávno prebehla okolo, ale nejak idem na punč, abo čokoľvek nepoznám, ale zas mám to dosť od ruky. 

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama