reklama

fekišovce-smiech na entú

Pridal/a dan-cula dňa 10. 01. 2019 - 15:24

reklama

toto nevymyslíš-toto je realita..dopozerala som video z toho ob.zastupitelstva-najprv nechápavo a teraz..no starostka bude asi "bavička"č.1!! to f ja náročky "malým ".na FB asi vedie..


reklama

reklama

Kamila, Št, 10. 01. 2019 - 18:18

Zachytila som voľačo, video nevidela, zaujímalo by ma, kto to natáčal a či o tom starostka vedela, či čo ...

Dzeny, St, 16. 01. 2019 - 09:59

Je so smiešne a príšerné zároveň. Starostka vedela, že sa to natáča, ale nechcela byť natáčaná a nakoniec to zabila tým, že celé zasadnutie bolo tajné, čo je úplný nezmysel, lebo žiadne zasadnutie tohto typu tajný byť nemôže. 

Najlepšie je, že je to obec s 300 obyvateľmi, kde sa všetci poznajú, všetci si tykajú, ale ona chce na zasadnutí odstup, tak núti poslancov jej vykať, hneď ale jednému z nich tyká. Potom o ňom vyhlási, že nevie robiť s počítačom, takže nemôže robiť zápis zo zasadnutia, pán pritom pracuje ako IT, takže teraz má v práci veselo. Donúti poslancov spievať hymnu, AJ DRUHÚ SLOHU!:D 

Nahnevaná je, lebo jej nepotvrdili účasť. To urobili chybu, to je fakt. Ona ich zas mohla obvolať a opýtať sa, dokonca v takej malej obci ich mohla aj obehnúť po vlastných a opýtať sa, či prídu na zasadnutie. Asi chcela aj chlebíčky urobiť, ale keď nevedela, či  prídu, tak bola napaprčená. Je to celé hrozne divné, lebo pani je starostkou obce roky a niečo sa muselo stať, že to takto vypálilo.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama