reklama

Jasmina...

dan-cula , 11. 10. 2019 - 18:34

reklama

Na y-t som objavila,že u Krausa v šou bola hosťom Jasmina...nikdy som ju nejako nevnímala dá sa povedať ,že až ked som v médiach zachytila jej svadbu s Rytmusom.no a teraz v tej relácií.

zároven sa mi dnes kdesi zas ponúkol nejký článok ako ju vic skritizovali ako pochválili za jej vyjadrenia...

priznám sa ja som som sa v nej teda v jej pocitoch po pôrode videla...a myslím si,že to bolo uprimné..

presne aj ja ked sa mi narodila dcéra bola dosť červená,"pokrčená" a hlavne chlpatá ale ako veľmi!(presne ako to povedala jasmina -ako zvieratko..)-a tie moje pocity neboli hned ,že juchú...taký ten nával štastia a pocit,že ju nikomu nedám,nedovolím ublíziť prišiel asi až ráno(narodila sa večer).chalani tí boli taký krásny ružový hneď..tam ten nával šťastia bol okamžite..vtedy nám deti nedávali hned na hrud a pod..ved je tomu viac ako 30rokov.

som preto zlá matka?iks krát som sa dcére už ospavedlnila za ten pocit lebo je už dospelá a vždy sme si boli a sme  si stále velmi blízke.ona sa na tom tak od srdca Srdcesmeje...

 


reklama


reklama

dasa_, Pi, 11. 10. 2019 - 19:20

Chvíľu mi trvalo, kým som prišla na to, o kom hovoríš.

Ale nie to som chcela - pripomenula si mi moje pocity po pôrode. Najskor boli nijaké - obaja na prístrojoch. Videla som ho až o niekolko dní a nejak nič. Jediné, čo si pamätám, to bol pocit zodpovednosti. že z tohoto sa nevyzujem, to je na celý život. Nechápala som, ako mamina, čo bola s nami na izbe sa hneď rozplývala.

Ake také pozitívne pocity u mňa prišli fakt dosť neskoro, až keď sa začal usmievať s cieľom  vyhľadávať očný kontakt. Vtedy sa to nejak zlomilo. Asi je fajn, že vtedy toho ešte na webe tolko nebolo. Lebo asi by som si diagnostikovala nejakú ľahkú depresiu.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama