reklama

Na pošte

Pridal/a dasa_ dňa 14. 01. 2020 - 10:54

reklama

Nedávno tu Aramana rozprúdila debatu o pošte.

Tak budem v téme pokračovať. Možno trochu technologické okienko.

Vedeli ste, že pošta má svoju vlastnú aplikáciu do mobilu? Priznám sa, že nie som veľký priaznivec mobilových "apiek", no ale keď som sa dočítala, že si môžem rovno v mobile vytvoriť vlastný lístok, bolo rozhodnuté. Vyskúšam.

Teda táto časť aplikácie sa dá použiť iba vtedy, keď je pošta otvorená. Priebežne viem kontrolovať, koľko ľudí je v rade. A nielen to, vidím, koľko ich čaka na Poslať list, Prevziať list...... a tak, pokiaľ mám tej pošty viac druhov, vytlačím si lístok tam, kde je toho menej. Samozrejme, vždy sa stane, že predo mnou bude niekto, kto posiela 20 doporučených listov..... Ale aj tak je to podla mňa celkom fajn.

V počítači používam ich stránku na posielanie doporučených listov, úradných zásielok... Keď sme sa to spolu s pani poštárkami za prepážkou naučili používať, tak je to rýchlejšie. Boli časy, keď sme na poštu chodili denne, dnes už iba 3-4 krát do týždňa. Priznám sa, že ja každé jedno zlepšenie vítam. Aj keď teda, nie vždy to funguje spoľahlivo a treba vychytávať muchy.

 


reklama

reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama