reklama

Velice som chcela pracovať z domu. Prevelice. Už nechcem

Pridal/a Dzeny dňa 24. 03. 2020 - 15:40

reklama

I takto som si ja hovorila na začiatku tejto izolácie nútenej karanténnej koronovej:

Budeš mať pokoj, budeš sa môcť sústrediť, nikto ťa nebude vyrušovať.

Prd makový! Chlap má zlomenú nohu, morča furt piští, pes chodí a niečo chce. Všetci niečo chcú! A sused nad nami má len tri módy: ticho, diskotéka a buchot pravidelného charakteru (asi cvičí). Houby tu je pokoj? Houby sa tu dá sústrediť! 

Keď budeš pracovať z domu, mohla by si si popri práci aj oprať 

HAHA! To by si síce mnohla, ale to by si musela mať práčku niekde inde a nie v kuchyni, kde pracuješ, že? Keď na tú desaťročnú chuderu príde odstreďovanie, nepočuješ nič. Ale že vôbec nič, čo? Okrem tej práčky, samozrejme. Doma nedoma, perieš len skoro ráno alebo večer? Perieš presne tak ako keď si chodila do práce? Gratulujem!

Budeš pracovať doma, stihneš navariť
Moja, to síce stihneš, ale akurát tak wifonku... Ale môžeš variť skoro ráno, alebo večer a pritom tancovať do rytmu práčky.

Budeš pracovať z domu, tak nebudeš piť toľko kávy, lebo to nebudeš potrebovať

Nuž, veľmi si ty naivná dievka. Piješ ešte viac! Tachykradia, dysrytmia... tvoje dve nové kámošky ťa srdečne pozdravujú.

Zatiaľ by som mala k práci z domu asi toľko.

 

 


reklama

reklama

Kamila, Ut, 24. 03. 2020 - 15:54

Joj, plne tomu rozumiem, pracujem z domu 12 rokov tak akože naozaj, doma som ani nejdem pocitat 26 rokov, však to úplne choré .... Akurát tú práčku nemám v obyvačko - kuchyni. Momentálne, všade vypisujú ako tráviť voľný čas, aký voľný. Drahý je hladný, deti, mačky .... Hambím sa

dasa_, Ut, 24. 03. 2020 - 16:00

Nemáš slúchadlá?? Veľký úsmevVeľký úsmev

Robím si srandu, lnak ja už viac ako 15 rokov robím z domu. Dokonca niekoľko rokov sme pracovali obaja. Sedeli sme vedľa seba v obyvačke.

A je to teda občas trápenie. Robiť to, čo je podstatné a nezabávať sa blbosťami. Vedieť si vybrať, čo teraz, čo potom. A niekedy je ťažké aj to, že vlastne práca nikdy nekončí. A stane sa, že pracovný telefonát v nedeľu na obed.

Niekedy to ide fajn a niekedy ten deň akoby pretiekol pomedzi prsty

balalajka, St, 25. 03. 2020 - 09:09

ÚsmevÚsmevÚsmev

Presne viem pochopiť o čom píšeš. To rozptyľovanie Hambím sa.

Dzeny, Pi, 27. 03. 2020 - 20:38

Veď toto! Rozptýlená som ako corona vo vzduchu!!:DD Urobím, čo treba, ale čo ma to stojí síl!:DDD

dasa_, Pi, 27. 03. 2020 - 21:24

Ono je problem aj s tým, že sa nakoniec stane to, že pracuješ furt. Možno nie tak intenzívne, ako ked si v práci. Ale neexistuje, že zatvoríš za sebou dvere, prezlečieš sa z pracovného a nemusíš už na to myslieť

Alena7, St, 25. 03. 2020 - 15:40

Chichocem saChichocem sa ak Ti to pomôže, nie si v tom sama Hambím sa my sme doma zatiaľ dobrovoľne.

Home-office je fajn, ale.... sme doma dvaja takto pracujúci. Viac sa varí (lebo reštiky sú aj tak zatvorené a domáca strava je lepšia),  viac je špinavého riadu (lebo sa doma stravujeme), viac periem (lebo treba zabíjať prípadných votrelcov)... pri peknom počasí minulý týždeň som neodolala a vrhla sa na jedno okno.. A pes je samostatná kapitola - aspoň ten náš sa tvári, že aká zábava to je , keď sa dožaduje pozornosti popri našej práci. Neviem mu dostatočne názorne vysvetliť, že nie kvôli nemu sme stále doma.

Prípadne okrajovať zemiaky/miešať polievku s telefónom na uchu (kolega konzultuje)  je tiež celkom sranda  Veľký úsmev A keď je chvíľka voľna medzitým, šijem rúška.

Úplna idylka...

..ale  my všetci to spolu dáme ÁnoSlnkoÁno

 

 

Dzeny, Pi, 27. 03. 2020 - 20:41

Alena, to je ako u nás! Viac riadu, viac prania, ja som z toho na-ner-vy!:)))

Najnovšie som si vybudovala fóbiu z nakupovania:DDD Už si nechám potraviny voziť. Dlho som tomu odolávala, ale si nastal správny čas.:))))

Musíme to vydržať, nič iné nám ani nezostáva:))

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama