reklama

krvacanie do mozgu

jonyx514 , 27. 11. 2020 - 09:54

reklama

Ahojte vsetke mamicky a oteckovia

Sice je to mozno forum skor pre mamicky, ale chcem sa s vami poradit a mozno dostat nejake informacie.

Nas ´maly Lucasko sa narodil v 26 tyzdni tehotenstva, mal 1300g a 39 cm.

Vsetko bolo v poriadku, no po 3 dnoch mu diagnostikovali krvacanie do mozgu. Po tejto sprave od manzelky z porodnice, ako keby mi niekto dal po papuli.

Mal krce v ruckach a silno stisnute paste. Doktorka hovorila ze bude to mat nasledky, ze nikdy nebude zdravy. Chcem sa opytat mamiciek, co prezili podobne situacie ako to napokon dopadlo?

Dalsi den po krvacani uz bolo lepsie, rucky mu povolili, uz aj zacal dychat sam a pomaly mu uz prestavaju davat antibiotika. 

Podla doktorky mal krvacanie 4 stupna. Bol by som rad keby ste sa podelili so svojimi skusenostami, ci fakt bude nas Lucas mat problemy, aj ked si myslim ze je skoro robit zavery. Dakujeme za odpovede.


reklama


reklama

Kamila, Pi, 27. 11. 2020 - 11:09

Neporadím, len vám veľmi držím palce aby bolo všetko v čo najlepšom poriadku ObjímamObjímamObjímam A keď budete mať bábätko doma, tak už len primerané "cvičenie" , Vojtova metoda je asi stale aktualna, stimuláciu takú i onakú, všetko podľa rád lekárov.

aramana, Pi, 27. 11. 2020 - 17:57

Mozog je stále veľká neznáma aj keď sa to tak nezdá. Zasiahnuté miesta mozgu, teda funkcie, ktoré závisia na zasiahnutej časti mozgu, môžu prebrať iné časti mozgu. 

Veda ide tak zavratne dopredu, že to, čo je problém dnes, už nemusí byť problém za 5 rokov. 

Verím že to bola facka... Ale máte bábätko a ono žije SrdceVšetko ostatné budete riešiť, keď príde na to čas.

A áno, zázraky sa dejú Srdce​​​​​​

Blahoželám k bábätku a prajem veľa, veľa, veľa síl na to, aby ste to obaja s manželkou zvládli najlepšie ako sa bude dať. Objímam

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama