Dzeny
reklama
Čo dom dal, to skončilo na tanieri.
Ingrediencie
500 | gramov | hovädzie mäso |
1 | kus | cibuľa |
4 | strúčiky | cesnak |
olivový olej | ||
špenátové listy | ||
soľ | ||
mleté čierne korenie | ||
3 | decilitre | paradajková omáčka |
olivy | ||
1 | polievková lyžica | maslo |
syr |
Postup
Na oleji opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme cesnak a mleté mäso. Opražíme a prídáme soľ, korenie a paradajkovú šťavu. Podľa potreby pridáme vodu.
Na masle opražíme krátko cesnak a pridáme listový špenát a soľ. Krátko podusíme.
Keď je omáčka hotová, pridáme do nej nakoniec pokrájané olivy a odstavíme. Na uvarené špagety dáme omáčku, syr a špenát.
Dobrú chuť.
Výnos
4 Porcie
Celkový čas
35 minút
Čas prípravy
5 minút
Čas varenia / pečenia
30 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Šalátová omáčka s medvedím cesnakom
dasa_
Šalátová omáčka s medvedím cesnakom
Milujem túto omáčku, pripomína mi detstvo. Okrem klasickej sladkokyslej verzie s kôprom môžete vyskúšať aj verziu s medvedím cesnakom
Zamatová roláda
Slavka K | Zamatová roláda
Zamatová roláda
Vyborný sviatočný zákusok s kakaovým korpusom bez múky a dvoma druhmi krému. Ak chcete aj krém bez múky, môžete múku nahradiť 1,5 balíčkom Zlatého klasu.