reklama

Tehotenstvo

veronikaV , 11. 01. 2021 - 08:49

reklama

Ahojte baby, mali ste už niektorá niečo podobne ? pred 4 mesiacmi mi našli na pravom vaječniku cistu. Brala som 2 mesiace hormonálne lieky duphaston, menštruáciu som mala pravidelne každý mesiac. V decembri som mala 6 menštruáciu, potom som bola na kontrole, povedala mi doktorka že cista je rovnaká, že o 3 mesiace mám prísť znova na kontrolu, žiadne lieky nemám brat. Teraz v januári som už menštruáciu nedostala, boli má bruško jak keby som ju mala dostať, bolia má prsia, robila som si 3 tehotenské testy, všetky vysli pozitívne. Mám však obavy či to nemôže byt kvôli tej ciste ? Alebo sa môžem tešiť z tehotenstva ? Dskujem za rady

reklama


reklama

Kamila, Po, 11. 01. 2021 - 09:42

Podľa mňa je to tehotenstvo ako vyšité, ak vyšli 3 testy pozitívne. ÚsmevUž len to overiť u gynekológa, ale cysta by určite nespravila pozitívny tehotenský test. 

veronikaV, Po, 11. 01. 2021 - 12:20
Tak v piatok som objednana na vyšetrenie, uvidím čo mi lekárka povie, jedine čo mi bolo divne, keď som si robila tie testy, 2 paličky sa objavili hneď bez čakania a úplne výrazne. Keďže by som mohla byt tehotná od decembra, nemala by byt druha palička slabo viditeľná ?
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama